Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא רנו קנגו שנת 2001.

לפני שלושה שבועות החליפו אטם של משאבת הסולר עקב נזילה(שיפוץ חלק עליון). העבודה לא בוצעה כמו שצריך אז חזרתי היום למוסך וביצעו את העבודה מחדש.

כשבאו לכוון את המנוע נוצרה בעייה כי כאשר אני מדליק את המזגן יש מעין תיקתוקים (המזגן נכנס לפעולה ומפסיק) אשר בסופו של דבר גורמים לרכב להכבות. נסעתי לחשמלאי רכב שמילא גז (היה חסר קצת) אבל הבעייה ממשיכה. כאשר הסל"ד עולה המזגן פועל ללא בעייה אבל כאשר הרכב בניוטרל הסל"ד לא יציב אז יש את התקתוקים והרכב בסופו של דבר נכבה.

החשמלאי אמר שאולי יש בעייה בפולי התחתון (אם היתה בעייה כזאת לא היה הגיוני שהיא תשפיע על האלטרנטור?) ושלח אותי בחזרה למוסך.

המוסך אמר שהוא ידבר עם החשמלאי ביום ראשון ובינתיים יש לי רכב עם טורים גבוהים ובלי מזגן.

יש למישהו רעיון מה לא בסדר באוטו?

פורסם

משהו לאבסדר במשאווה.

גם אני עשיתי שיפוץ משאבה, ובשיפוץ הראשון(שלא הצליח דרך אגב) שהיתי מדליק מזגן, פתאום בסרק - המזגן התחיל לתקתק כמו משוגע הטורים ירדו ל 100RPMS והאוטו נכבה, המון פעמים זה קרה.

עכשיו דבר נוסך, אין דבר כזה רק להחליף אטמים - שצרך לשפץ משאבת סולר משפצים משאבה ---במלואה--- (דיאפרגמה,גומיות,חלקים נעים) אני לא יודע מי עשה לך את העבודה - אבל זו חצי עבודה.

מחיר שיפוץ משאבה נע בין 1500 שקלים ל 3000 שקלים חדשים.

כמו כן, לאחר פירוק והרכבת המשאבה יש לבצע כיוון הזרקה ע"פי הערך הרשום על גבי המשאבה.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

אני מניח שהחליפו את שאר החלקים של המשאבה (לא הייתי שם ששיפצו את המשאבה עצמה) אבל פשוט האטם של הראש לא היה מחובר טוב וגרם לנזילה אז זה מה שסידרו היום.

בכל מקרה נחזור לשם יום ראשון להמשך העבודות....

ד"א המשאבה התחילה לנזול אצלי ב 160000 ק"מ. האם זה ק"מ אופייני וסביר?

פורסם

האמת לא

אצלי רק ב 300 התחיל בעיה בקסארה(צרפתי כמו שלך) וב 405 רק ב 600 (גם צרפתי כמו שלך)

יש חשיבות רבה לאיכות הסולר אותו אתה מתדלק(שימון חלקים,וכו) חשוב לא לשטוף את המשאבה חיצונית עם נפט וכו (אוכל גומיות)

אבל תשמע, גם 160 זה בגדר הנורמה (איכשהו)

בכל אופן - תחזור למוסך ותעמוד על כך שישפצו את המשאבה היטב, ישחררו מעט את ההזרקה, יעשה כיוון טיימינג הזרקה עם שעון!!!! ולא על "לסמן" , ותבדוק טוב את כל ההילוכים שאין לך קיטועים.

בהצלחה. ואם זה טורבו אז לא לשכוח לחבר חזרה נשם טורבו למשאבה!

דרך אגב, המשאבה שלך BOSCH או LUCAS?

• תוכן חדש...