Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בערך כשנה המאזדה עשיתי תאונה עם המאזדה, יצאתי מצומת ונכנס בי רכב במהירות של 30 קמ''ש בערך, האוטו נילקח מטעם הביטוח לתיקון, החליפו טמבון, פנס, מאותת, כנף.

לא היו פגיעות שילדה, אך סוכן הביטוח אמר שתתיכן ירידת ערך (אז לפני שנה)

שבוע שעבר הרמתי לסוכן טלפון וביקשתי לדעת האם לאוטו יש ירידת ערך, ואם יש לקבל את הכסף בחזרה.

הסוכן אמר לי שהוא לא יודע אם יש ירידת ערך, כי רכב מעל 9 שנים לא מגיע לו ירידת ערך בעקבות תאונה, ואם החליפו את כל החלקים שרשמתי אפילו יש לו עליית ערך, כי אלו חלקים חדשים, ולא חלקים שתוקנו.

רציתי לדעת האם זה נכון מה שהוא אמר, לגבי אי ירידת ערך לרכב מעל 9 שנים, ולגבי העלת ערך של חלקים חדשים.

ואני לא ידבר על זה ששילמתי אז עוד 1800 שקל על קינון, בנוסף להשתתפות העצמית 1400 שקל.

עד היום לא הבנתי מה זה מס קינון.

 

תודה.

 

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

×
×
  • תוכן חדש...