Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DS3 קרוסבק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לסוכנות להתרשם ממנה , הרכב באמת מעוצב ומרגיש מאוד יוקרתי ואיכותי ושתבינו אני לא אחד שחובב אותם .

אבל באמת שהם יצרו תכשיט יפה , באשר למנועים לחק זה עדיפות ולחלק זה חלש מידי.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני הרמתי את התחת ושמתי פעמי להרצליה. הרכב פשוט מהמם ביופיו. לא דומה לשום דבר אחר על הכביש ואני בהחלט חושב שהם יעמדו ביעד שהיצרן יתן להם.

הקלף החזק זה עיצוב ואיכות החומרים. גם איבזור, למעט מחסור פתיחה חשמלית לתא המטען לא חסר כלום. נשאר רק להבין איך זה נוסע.

פורסם
זה רכב כל כך מוזר, הן מבפנים והן מבחוץ,

שלא משנה בכלל מה המחיר שלו ואיזה יצרן עומד מאחורי הסמל.

גם אילו היה עולה חצי מהסכום המבוקש,

היו קונים אותו בודדים השייכים לחובבי העיצובים המוזרים והמיוחדים (ע"ע גרסאות מזעזעות למיניהן של מיני).

אי אפשר להתווכח עם זכותך לטעמך, אבל קצת מוגזם להניח, כפי שאתה עושה, שלמרביתנו טעם זהה לשלך.

פורסם

אני אקפוץ לראות שבוע הבא, אם כי הדגם הרלוונטי אם בכלל יהיה החשמלי. מצד שני, עד שיגיע גם תהיה 2008 חדשה וחשמלית, והשאלה היא האם הDS תצדיק את ההפרש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ההתייחסות פה היתה לתמחור מוגזם. את היעד הלא ממש שאפתני אפשר לסיים כתלות במחיר.

לגבי ירידת ערך - כשאתה קונה אאודי או אלפא אתה מודע לירידת הערך ואומר לעצמך שזה שווה לך בגלל ביצועים, עיצוב, סמל, או כל דבר אחר שחשוב לך.

לקנות DS כרכב יוקרה שמתומחר כרכב יוקרה דורש באמת אהבה ייחודית למותג או לרכב הספציפי שמצדיקים הפסד ניכר (שבטוח יהיה).

בנוסף, על אף ואולי בגלל ירידת ערך של מותגי יוקרה, יש ביקוש ער מאוד לa3, q3 או גולייטה או is250 וכו. האם מישהו בכלל יבקש לקנות רכב עם מעויינים בכל הדשבורד בעוד שלוש שנים? נקווה שכן.

בעוד 30 שנה הוא בטוח יהיה קלסיקה נדירה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אי אפשר להתווכח עם זכותך לטעמך, אבל קצת מוגזם להניח, כפי שאתה עושה, שלמרביתנו טעם זהה לשלך.

אין שום קשר לטעם שלי.

עיצובים מוזרים נמכרים פחות, זאת עובדה.

התלהבות מהעיצוב אני מוצא רק פה בפורום, בינתיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
למעט מחסור פתיחה חשמלית לתא המטען לא חסר כלום.

ומשענת יד במושב האחורי.

ופתחי מיזוג מאחור.

וחיבור usb מאחור.

אבל מה שבאמת מפתיע זה שברמת כניסה גלגל ההגה עטוף בפלסטיק ולא מעור. לא רציני.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
ומשענת יד במושב האחורי.

ופתחי מיזוג מאחור.

וחיבור usb מאחור.

למה, באאודי Q2 יש פתחי אוורור? אלה מכוניות שיושב אחורי בהם לא מיועד לשימוש מסיבי. כמו בכל סופרמיני.

לגבי פלסטיק, לא ראיתי ולדעתי לא מביאים לארץ. מאיפה המידע?

פורסם (נערך)

יש ב- ux.

יש גם בסקודה קאמיק וב- vw טרוק.

בשביל חיבור usb ולא צריך להיות שימוש מסיבי. מספיק שיהיה שימוש.

בנוגע להגה, במפרט.

עריכה; מצד שני, אתה צודק. אם לשפוט לפי החלונות האחוריים, אכן המושבים האחוריים לא נועדו לבני אדם.

עריכה אחרונה על ידי Ozb

פורסם

צפוף כן, זה נגזר ישירות מהפלטפורמה ופה אין יותר מידי גמישות או הפתעות.

אבל בגזרת האבזור, לפחות ברכבים שחוצים את ה- 200k ומתיימרים להיות פרימיום, יש ציפיה מסויימת.

כשזה לא קורה, זה מאכזב.

לצעצע זה לא מספיק.

אני מסכים עם רוברט, כשתגיע ה- 2008, לא בטוח בכלל שההבדלים בפועל יצדיקו את פערי המחיר.

פורסם

אלקנטרה בדגם הבסיסי, עור נאפה בשניים האחרים.

מעבר לזה, ההשוואה בין ה-DS הזה ל-2008 היא בדיוק כמו להשוות בין Q2 לבין מה שלא יהיה המקביל שלו אצל סקודה/פולקסווגן. אבל לפחות אם להשוות ל-2008 הנוכחי לא רק שה-DS לוקח בהליכה, אלא שזה בכלל אפילו לא קרוב. לפחות מבחינת איכות חומרים ואבזור.

בכלל, הוא לא רק לא נופל מבחינת חומרים מאף אוטו אחר בסגמנט, הוא גם משמעותית יותר מאובזר מהם, בטח כשמשווים גרסאות עם מחירים דומים.

וכשמסתכלים על זה בראיה רחבה, זה מאוד הגיוני כי העיצוב שלו מאוד שונה, מה שבטוח יבריח הרבה מאוד אנשים, וגם למותג עדיין אין את המשקל הסגולי של מותגים אחרים. אפשר מאוד בקלות להשוות את האסטרטגיה הזאת לזו של וולוו - מלא אבזור, רכבים איכותיים מאוד, אבל הסמל עדיין לא לגמרי שם, אז מקבלים סוג של מציאה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
אין שום קשר לטעם שלי.

עיצובים מוזרים נמכרים פחות, זאת עובדה.

התלהבות מהעיצוב אני מוצא רק פה בפורום, בינתיים.

הטעם שלך הוא שקבע שהעיצוב מוזר.

ואיפה אתה מוצא עוד התייחסויות לעיצוב, כאלו שפחות מתלהבים ממנו כמוך.

עריכה אחרונה על ידי רועי5

• תוכן חדש...