Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבי נהיגה באודי 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

ברשותי אודי 6 2019. הרכב מאפשר לבחור בין מצבי נהיגה Comfort, Dinamic, Auto והתאמה אישית.

לרכב יש "מראה" של קומפורט, והאמת שגם אני טיפוס של קומפורט - הנהיגה שלי נינוחה בד"כ, לא עושה דריפטים בכלל, אבל לפעמים תוקפת אותי הג'אננה ואז אני באיזור ה-200 קמ"ש. הנסיעות שלי הן חצי בעיר, חצי בין עירוני.

לפני האודי היתה לי קדילאק CTS ומאוד סבלתי מהבמפרים בעיר, וכל פגם בינוני בכביש שלח לי שדר ישיר לעמוד השידרה.

אודי ממליצה, מבלי לפרט יותר מדי, על מצב קומפורט לכבישים מהירים ועל דינמיק לנהיגה ספורטיבית.

האמת שלא הצלחתי להבין מה משתנה במערכות הרכב?

האם ההגה והמתלים קשים יותר ב"דינמיק"? מה אני מאבד ב"קומפורט", אחיזת כביש? הגה קל מדי? - מה הבעיה בהגה קל? תמיד חשבתי שזה יתרון :)

אודה על תשובה, שתתייחס לאופי הנהיגה שלי כפי שפירטטי

זאב

פורסם

הכל כתוב בספר הרכב. השאלה שלך סיקרנה אותי אז הורדתי את ספר הרכב ובדקתי.

מצבי הנהיגה ברכב הזה משפיעים על: תגובת המנוע לדוושת התאוצה, תוכנת תיבת ההילוכים, תגובת ההגה, קשיחות המתלים וצליל המנוע.

בנהיגה ספורטיבית עדיפה תגובת הגה מהירה יותר כדי לדייק בהיגוי ומתלים קשיחים כדי לאפשר זוית גלגול נמוכה יותר.

לפי הנתונים שציינת אין לך מה לחפש במצב Dynamic.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הכל כתוב בספר הרכב. השאלה שלך סיקרנה אותי אז הורדתי את ספר הרכב ובדקתי.

מצבי הנהיגה ברכב הזה משפיעים על: תגובת המנוע לדוושת התאוצה, תוכנת תיבת ההילוכים, תגובת ההגה, קשיחות המתלים וצליל המנוע.

בנהיגה ספורטיבית עדיפה תגובת הגה מהירה יותר כדי לדייק בהיגוי ומתלים קשיחים כדי לאפשר זוית גלגול נמוכה יותר.

לפי הנתונים שציינת אין לך מה לחפש במצב Dynamic.

תודה על התשובה, גם האינטואיציה אמרה כך, כפי שציינתי.

עדיין קשה לי להבין מה

מה הבעיה בהגה קל? תמיד חשבתי שזה יתרון

:smile:

פורסם

מה הבעיה? כמו כל דבר בחיים, איזון.

עם הגה קל מדי לא יהיה לך שום משוב מהגלגלים,

או במילים אחרות, יהיה לך קשה לקלוט דרך החושים באיזו זווית הם נמצאים בדיוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
בהמשך לדיון לשלך על בחירת הרכב, אתה מוזמן לתת פרטים על הרכב ותמונה :)

הצבע נקרא אפור טייפון, ורק בגלל השם הייתי קונה אותה.

את המראה החיצוני רואים בתמונה, אבל המראה הפנימי הוא לא פחות ממהמם, במיוחד כשמחשיך ומתקבל מחזה שרק משורר יכול לתאר.

המולטימדיה (MMI) משתלבת בדשבורד באופן מושלם, ולא כמו אצל אחיותיה ליבשת, שאצלהן הטאבלט שהניחו על הדשבורד אינו מכבד את המוניטין של היצרן.

על הדשבורד ובמקומות אחרים, מפוזרים בטוב טעם ולא בקמצנות, חיפויים מעץ (ASH), עץ יפה שממנו, אגב, בונים את המודלים היקרים של גיטרות פנדר.

לפניה הייתה לי CTS 2015, מכונית נפלאה למרות הפופולריות הנמוכה. רציתי לחכות ל CT5, אבל כל מיני באגים בעיצוב והקטנת המנוע מיצבו אותה באופן מכוון מול סידרה 3,A4 וסידרה C.

אני חושב שרכב חשמלי מרעיש יותר...

ה-A6 ללא ספק יותר נעימה מה-CTS, אם כי זו ליגה דומה מאוד.

לנהיגה יום-יומית שמתי אותה ב"קומפורט" וכשנגיע לרצף פיתולים, בנגיעת אצבע היא כבר תהיה ב"דינמיק".

המחיר מפתיע!

מקווה שהתמונה עלתה בשלום.

זאב

האודי שלי בת יומיים.jpg

עריכה אחרונה על ידי Zeev Soler
פורסם
הצבע נקרא אפור טייפון, ורק בגלל השם הייתי קונה אותה.

את המראה החיצוני רואים בתמונה, אבל המראה הפנימי הוא לא פחות ממהמם, במיוחד כשמחשיך ומתקבל מחזה שרק משורר יכול לתאר.

המולטימדיה (MMI) משתלבת בדשבורד באופן מושלם, ולא כמו אצל אחיותיה ליבשת, שאצלהן הטאבלט שהניחו על הדשבורד אינו מכבד את המוניטין של היצרן.

על הדשבורד ובמקומות אחרים, מפוזרים בטוב טעם ולא בקמצנות, חיפויים מעץ (ASH), עץ יפה שממנו, אגב, בונים את המודלים היקרים של גיטרות פנדר.

לפניה הייתה לי CTS 2015, מכונית נפלאה למרות הפופולריות הנמוכה. רציתי לחכות ל CT5, אבל כל מיני באגים בעיצוב והקטנת המנוע מיצבו אותה באופן מכוון מול סידרה 3,A4 וסידרה C.

אני חושב שרכב חשמלי מרעיש יותר...

ה-A6 ללא ספק יותר נעימה מה-CTS, אם כי זו ליגה דומה מאוד.

לנהיגה יום-יומית שמתי אותה ב"קומפורט" וכשנגיע לרצף פיתולים, בנגיעת אצבע היא כבר תהיה ב"דינמיק".

המחיר מפתיע!

מקווה שהתמונה עלתה בשלום.

זאב

אישית לא הייתי רושם באינטרנט שאני מגיע למהירויות של 200 קמ"ש ואז מפרסם תמונה של הרכב עם מספר, אבל אולי זה רק אני..

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם (נערך)
טוב חברים, תודה רבה, ניפגש על כביש 99 בואך כביש 98.

זאב

תגיד מתי אתה מתכנן להגיע לשם שאדע לא לבוא. לא ממש בא לי לנסוע ליד נהגים שנוסעים על 200 קמ"ש כי

תוקפת אותם הג'אננה

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם (נערך)

אאודי ולא אודי, וזה A6, לא 6.

תתחדש! עשית את זה מהר בהתחשב בזה שלפני שלושה שבועות עוד התלבטת בין כמה אחרות...

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תוכן חדש...