Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם וכאשר ונקווה שלא יפרוץ שוב אז מה....תבזבז את היומיים שיכולת לגמור איתם עכשיו.

ויומיים אני מגזים להוציא רדיאטור בסובארו רבע שעה אם אתה מבין ויודע.כלומר שעתיים אתה צריך להניע כבר לבדוק נזילות.

Sent from...somewhere

פורסם
אני לא מבין מה אתה קופץ עליו, אנשים זורקים פה מחירים של רדיאטור 400-500 שקל, שוכחים להוסיף עבודה שזה בין 200 ל300 שקל, כבר לפחות 700-800 שקל. החליפו לו גם תרמוסטט על הדרך - עוד 250 שקל. מחיר סביר.

אני החלפתי את הרדיאטור של האימפרזה שלי (מנוע 2000) במורשה ב1000 שקל בלי עבודה

קודם כל אם מאור אמר לו שיש במחיר זול אז הוא יודע מה הוא אומר ועובדה שהוא נתן לו במחיר שאתה מזלזל בו כן כן...400-500₪.

שנית זה שהוא אמר לו שהטרמוסטט יפני וייצרו אותו בנס"א אז הוא אמר.

שלישית בוא נחכה נקווה שלא כן אבל בוא נחכה לרגע ששוב יפרוץ לו הרדיאטור ואז תגיד לי אתה אם לא היה שווה להשקיע עוד 300₪ ולהחליף.

אני החלפתי בסובארו B3 2009 רדיאטור ב-800₪ וזה בלי הנחת מוסך ומכונאי שבטח יש למאור,אז אל תגיד אין...יש!!!

Sent from...somewhere

פורסם

רדיאטור קוריאני ב450 שקל לא כולל העבודה מן הסתם, עדיף על רדיאטור משופץ בטח בחום של ישראל.

מבין אותך שהלכת על שיפוץ גם אני חשבתי על זה באימפרזה שלי שגם הייתה עם 118K אבל כל המוסכים אמרו לי אל תתעסק עם זה.

• תוכן חדש...