Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה יטי 2010. 130k קמ.

לפני זמן מה החלה התופעה הבאה:

איך שמדליקים את האוטו נדלקת נורה של האגזוז (מצב בתמונה - שימו לב יש שם גם נורה של נורית שרופה - זה לא קשור וטופל).

לאחר זמן מה של נסיעה, ברגע שעוצרים ליותר מחצי דקה נדלקות גם נורות של החלקה ואוויר בגלגלים, על המסך מופיעה ההודעה: esp error והאוטו נכנס למצב של נסיעה זהירה (כך שלא נותן להאיץ או לסוע מהר). אני שוללת סלילי הצתה כי סלילי הצתה זו בעיה שהיתה בעבר (מספר פעמים) ואז האוטו רעד מאוד. כעת הוא לא רועד.

מאחר ואנחנו רוצים למכור את האוטו, היום הוא היה במוסך פרטי שטיפל בנו בעבר ונדמה לי שאני סומכת עליו. לצערי הוא לא הצליח למצוא מה הבעיה. הוא איפס את הנורות אבל הן חוזרות להידלק בסיטואציות המתוארות.

אחכ הוא התקשר לחברים מסקודה והם מעריכים שמדובר בידית הילוכים. שצריך להחליף אותה.

מישהו נתקל או מכיר את התופעה?

אני ממש לא רוצה להכניס את האוטו למוסך מורשה כי הם תמיד כל כך יקרים, וכאמור אני כן רוצה לתקן כי רוצה למכור אבל לא בכל מחיר.

מצורפות תמונות של שני המצבים: כשנדלקת נורה אחת על ההתחלה, ואלו שנוספות אחכ.

תודה!!!

WhatsApp Image 2019-05-12 at 14.33.14.jpg

WhatsApp Image 2019-05-12 at 14.33.14 (1).jpg

פורסם

תודה. ראיתי המון המלצות עליו כאן בפורום. פעם אחת היינו שם (עם פולו - ממזמן) ולצערי לא הצליחו לפתור בעית נזילת מים שאותה אח"כ כן פתרו בפליקס.

בכל מקרה - נדמה לי (תקן אותי אם אני טועה מובן) שמוסך רון מחיריו דומים לאלו של המוסכים המרכזיים (פליקס, צמפיונס וכיו"ב).

תודה!!

פני אל המומחה והמקצוען למכוניות קונצרן פולקסווגן, רון ב"מוסך רון" שברח' ישראל ב"ק 18 ת"א,

טל' 053-8094403.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה. זה מה שאתה מציע? זו הנחה, או שזה מניסיון? פשוט לבקש שיעשו את זה? תודה!

ניקוי מצערת .
פורסם

אבל בטח שסרקו תקלות. זו כבר פעם שלישית שהוא מחבר את המחשב לרכב , בודק תקלות, ולא מוצא מה הבעיה.

כל פעם מאפס את הנורות וזה מחזיק חצי שעה...

מנסיון .

ברגע שיסרקו תקלה זה יקפוץ להם.

פורסם

תודה. אכן צדקת. זאת היתה התקלה. לא ברור לי למה לא עלו על זה במוסך הראשון שהייתי בו.

מנסיון .

ברגע שיסרקו תקלה זה יקפוץ להם.

פורסם
יש לא מעט רכבים בהם חיישן הקשור לבקרת היציבות יושב באיזור המצערת ואכן ניקוי מצערת פותר את הבעיה.

באיזה רכבים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל רכב שיש לו esp חייב שהמצערת תהיה חשמלית. לא תמצא רכב אחד שיש לו esp והמצערת מונעת בכבל.

חלק מההיגיון נובע מכך שלעיתים בעת אובדן שליטה או תמרון ממכשול המערכת רוצה להפחית את הכח לגלגלים וזה מתבצע באמצעות שליטה על הגז וניטרול השליטה של הנהג על הגז. זה כמובן מהיר מאוד ולעיתים הנהג לא מרגיש שנלקחה לו השליטה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...