Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זמן לגיחה מאוד קצרה. התוכנית בגדול היא נחיתה בתאילנד בשני ב-2 בצהריים, משם לחתוך לאי, ובשישי בערב לעלות על טיסה להונגקונג עד שבת בערב.

אין הרבה אופציות בגלל הזמן הקצר.

אופציה קלה - Koh Samui. למה קלה? יש טיסה ישירה לאי ובחזרה. למה אני פחות בעניין? הייתי כבר ועשיתי את מה שעניין אותי, מה גם שזה הרגיש קצת כמו אילת (אולי כי הייתי בחגים או שזה תמיד ככה?).

אופציה שניה - Koh Samui - אי קרוב יחסית לבנגקוק. מה הבעיה אם ככה? מעבורת אחרונה יוצאת לאי ב-17:00. לאחר מכן הבנתי שאפשר לתפוס speetboat, במחיר מופקע (הכל יחסי).

השאלות שלי:

כמה עולה speedboat אחרי 18:00? תמיד יש עוד אנשים שמאחרים וחולקים איתם סירה או שלוקחים אחת באופן פרטי?

עד כמה בטוח לעלות על סירה בשעות האלה? הבנתי שזו הפלגה של 10 דקות, והשהסירות פועלות כל הלילה (ב-18 עדיין יש אור).

יודע שסיכוי נמוך שיהיו פה תשובות אבל שווה לנסות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הייתי שם לפני 17 שנה בערך..אז הכל מהזיכרון ובטח דברים השתנו שם. לפני החזרה לארץ היו לי כמה ימים בבנגקוק וזה היה המרחק נסיעה (כמה שעות בודדות) אל מול נסיעת לילה +מעבורות לאיים המוכרים יותר.

סהכ אי נחמד אבל לא משתווה לאיים הדרומיים, טבריה מול אילת כזה.

אם יש לך תקציב - קח טיסה לקוסמוי ותעביר שם כמה ימים במקום. יש עוד אי לידו, קו צ׳אנג אאלט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני בדעה שהאיים האלה משעממים מאד לאדם הבודד ויותר

מתאימים לחופשה זוגית,ולא לחוצה. להגיע עד קוסמוי בשביל

יומיים-שלושה אפילו בטיסה ועוד לבד זה מיותר לחלוטין.

כנ''ל קוסמט. לשם נדרשת נסיעה לא קצרה באוטובוס לא זוכר כמה

שעות ועוד הפלגה ו.....nothing to do בקיצור......

מאידך,כאשר היה נדרש לי ''לשרוף'' כמה ימים בבנגקוק המפוייחת

(לפני כ 5 שנים הייתי לבד) בהחלטה של רגע לקחתי טיול לקנצ'אנבורי,

הייתי שם 4 ימים ונהנתי מכל שניה ורגע.

ממש אחת ההחלטות הטובות שעשיתי.

לדעתי זה עדיף לך לזמן קצר.

• תוכן חדש...