Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי מאזדה 3, הסמל היה צהבהב אז החלטתי להזמין מאייבי סמל חדש.

הסמל הגיע, פירקתי חצי הגה, הגעתי ליעד (הסמל).

אבל, כנראה עקב הזמן / החום של ישראל, התופסנים שבעצם תופסים את הפינים של הסמל היו כמעט בלתי אפשריים להוצאה.

נעזוב את זה שנראה כאילו הלך שם מלחמת התשה (הלחמה כלשהי), ולכן חתכתי אותם (לא יודע אם זה אכן תופסנים/חומר פלסטיק)

לכן הפעולה המתבקשת - מה שלא הולך במוח הולך בכוח וחתכתי אותם, והוצאתי את הסמל בהצלחה.

השאלה שנשארה כרגע, היא איך אני אמור להתפיס את הסמל החדש?

הרי יש לו פינים שמגיעים עד לצד השני ואמורים להתפס על ידי משהו ולמנוע מהסמל לצאת.

תופסנים? דבק חם? חיפשתי באייבי תופסנים, לא כל כך מצאתי.

אשמח לעזרה.

ד"א מספר שאלות שהן די מהרהרות,

ראיתי בכמה תגובות בפורומים שדי מסוכן להחליף את הסמל, כתוצאה שכרית האוויר תפתח.

יש שמץ לתגובות האלו? נראה לי שאלו תגובות ללא ידע, כי עד כמה שאני יודע, כריות אוויר זקוקות לזרם חשמלי על מנת להפתח (אולי הם רגישות? לא - הם לא, אם הם היו חצי מהנהגים בישראל היו מקבלים כרית לפנים על זה שצפצפו כמו ***).

ללא קשר, ראיתי תגובה שנוספת שטוענת שצריך להודיע למחשב הרכב על החלפת כרית אוויר, למרות שלא החלפתי, אני כן ניתקתי אותה, יש משהו בדבריו?

אשמח שמישהו יאיר את עיני.

* בטעות פתחתי כאן ולא באסתטיקה אשמח שמישהו יעביר

עריכה אחרונה על ידי FishnZone
פורסם

הכוונה שלי הייתה שאם כרית האוויר תפתח, הניטים שמחברים את הסמל לפלסטיק ימנעו ממנו להתנתק ולעוף לכיוון הפנים שלך.

אם הסמל יהיה מודבק, מחובר עם סיליקון/דבק חם, או אלתור אחר, יש סיכוי שבעת תאונה, הסמל יעוף לתוך הפנים שלך.

אין פה קשר לזרמים חשמליים או צפצופים.

בסופו של דבר, זה שיקול שלך.

אני רואה את זה כדבר בטיחותי, ולכן אני מעדיף לחיות עם סמל מתקלף.

אם זה היה מפריע לי עד כדי שלא הייתי יכול לנהוג ברכב, אני מניח שהייתי מחליף את כל המכלול של כרית האוויר.

פורסם
הכוונה שלי הייתה שאם כרית האוויר תפתח, הניטים שמחברים את הסמל לפלסטיק ימנעו ממנו להתנתק ולעוף לכיוון הפנים שלך.

אם הסמל יהיה מודבק, מחובר עם סיליקון/דבק חם, או אלתור אחר, יש סיכוי שבעת תאונה, הסמל יעוף לתוך הפנים שלך.

אין פה קשר לזרמים חשמליים או צפצופים.

בסופו של דבר, זה שיקול שלך.

אני רואה את זה כדבר בטיחותי, ולכן אני מעדיף לחיות עם סמל מתקלף.

אם זה היה מפריע לי עד כדי שלא הייתי יכול לנהוג ברכב, אני מניח שהייתי מחליף את כל המכלול של כרית האוויר.

איך אני משיג את הניטים האלו? אני משער שזה לא ניטים של מסגר כמו שאני מכיר...

ד"א לגבי הסמל במקרה תאונה, גם במקרה תאונה הוא עף לפנים שלך ביחד עם הכרית. הדבר היחידי שאני חושב שיגרום לו לעוף "סולו" לפנים שלך זה שהוא יעוף מהר יותר מהפתיחה של הכרית / הכרית תעצר בחצי הדרך וגם אז זה אמור להיות בעוצמה די אדירה בשביל לשבור את הדבק חם ועדין לגרום לסמל לעוף לפנים בצורה מסוכנת... מה שמשאיר אותו בספק עצום.

• תוכן חדש...