Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי די סגור על הZE914 של פאלקן ובעוד אני משווה מחירים ביד2 צמיגים אני שם לב לקוד המהירות שהוא T

(סוג הדגם המלא הוא : 175/65R15 84 T) בחיפוש בכמה אתרים כמעט ואין צמיגים במידה הזו עם קוד המהירות הזה 84T

אודה להמלצה

פורסם

אני ברכב דומה(פונטו איבו 2010) עליתי למידה של 185/65/15 כדי לפתוח עוד אופציות לצמיגים טובים יותר.

במידה הנוכחית אצלך הייתי לוקח את הטויו cf2.

פורסם

חייב להחליף את כל הגלגלים.

מצריך ביקור במכון רישוי הקרוב לביתך לאחר ההחלפה, בעל המכון בודק את הצמיגים ומאשר(ממליץ לוודא לפני ההחלפה אם זה אפשרי בפונטו שלך)

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לחישוקים. התשובה לכך היא - לא, אין צורך.

כן, מומלץ לוודא מראש שניתן לאשר, אם כי על פניו אכן מותר.

האישור אמור לעלות 25 ש"ח, במכון רישוי.

הבעיות של המידה הגדולה יותר - קוד עומס גבוה יותר כמינימום, מה שאולי יכול לפגוע מעט בנוחות. וכן, הגדלת קוטר הגלגל הכללי במעט, מה שישפיע בכ-2% על קריאת מד המהירות וכן ישפיע מעט מאוד על תאוצת הרכב.

במידה הנוכחית בכל זאת יש אופציות סבירות. לא צריך למהר לעשות את המעבר בהכרח.

• תוכן חדש...