Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר הוא מורפי ריצ'רדס, הגדול (כאמור כמעט קילו).

מישהו יכול להפנות אותי לקישור (אפשרי גם באנגלית, אבל בבקשה מידות של גרם) ללחם עשוי כוסמין?

אם יש לכם מתכון להעלות כאן - גם טוב, אבל בבקשה עם הוראות להדיוט המצוי (אני) שמרוצה שיש מתכוני לחם בחוברת המצורפת ושם את המרכיבים על פי הסדר שבו הם מופיעים...

תודה מראש.

פורסם

אתה מתכוון לכוסמין (זן של חיטה) או לכוסמת (דגן אחר)?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• אחראי פורום
פורסם
חבר'ה, מישהו?

שוב בצעתי אמש חיפוש, מצאתי ברשת מתכונים אבל כולם מערבבים גם קמח במתכון.

אני כאמור מחפש מתכון 100% כוסמין.

לאשתי יש אחלה מתכון עם קמח כוסמין בלבד (כמובן עם מרכיבים נוספים סטנדרטיים אך ללא קמח רגיל),

רק שזה לא לאופה לחם ואין לי מושג איך לחשב את הכמויות.

על קילו קמח יוצאים שני כיכרות די גדולים שממה שאני מכיר גדולים כמעט פי 2 מגודל של אופה לחם.

זה מאוד פשוט אם תרצה בכ"ז בשיטה הקלאסית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...