Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ייעוץ לגבי הנ"ל. תקציב רצוי עד 45K, יכול למתוח בעוד 10K. התקציב כולל יישור קו. הרכב מיועד להישאר אצלנו חמש שנים לפחות.

 

מה מחפש: בטיחות, חסכון, אמינות. חייב להיות אוטומט. נסועה משוערת 15K-20K ק"מ.

 

שוקל מגאן / פלואנס דיזל (מודע לעניין הגיר, אני יכול לחיות עם הוצאה צפויה של 2000 ש"ח פעם בכמה שנים, לא עם השבתות תדירות).

לא בתפריט: VAG למיניהן (לא אוהב / DSG בעל מוניטין נמוך משל הגיר של רנו דיזל), פיג'ו עם 1.2 טורבו.

 

יש סיבה לא לקחת את הדיזליות? משהו מעניין אחר בתקציב?

הרכב יירכש מטרייד כזה או אחר (סביר להניח קרסו אם מדובר ברנו), הלוחות ריקים ואין לי כוח להתווכח עם אנשים.

לומד מכם המון. תודה!

פורסם

בעקבות ענייני הטיימינג. לא השתכנעתי שמדובר במופת של אמינות וכרגע הרכב הוא הוצאה די גדולה עבורי, לא תהיה לי אפשרות לממן הרפתקאות יקרות.

פורסם

תבדוק קיה סול בדגש על רמת גימור LX, ההבדל מינורי לעומת ה EX ששם יש חישוק 18' חלון שמש ומראות צד מתקפלות.

הדגש על ה LX משום שב EX הרכב נועל 235/45R18 לא זול בכלל.

מנוע אטמוספרי פשוט וגיר פלנטרי 6 הילוכים די אמין.

פורסם

אני הזמנתי לאשתי סול 2013 לפני שבוע ב36 אלף ש"ח,היא קיבלה 5 כוכבי בטיחות ככל הידוע לי..

הדגם של שנת 2014 ומעלה קיבל 4 כוכבי בטיחות.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

זה נכון, אבל ציוני הבטיחות האלו כבר לא תקפים לשנים מתקדמות יותר, והבנתי שהדגם של 2013 לא מוצלח כל כך

פורסם
זה נכון, אבל ציוני הבטיחות האלו כבר לא תקפים לשנים מתקדמות יותר, והבנתי שהדגם של 2013 לא מוצלח כל כך

 

וזה כי?

אני באמת אשמח לדעת...

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לא בטוח שאני מבין על מה אתה שואל, אבל ממה שקראתי הדגם הישן יותר פחות נוח ונעים, ומבחני הבטיחות מתעדכנים כל הזמן. 5 כוכבים של 2005 הם לא 5 כוכבים של 2015. אתה יכול להכנס לדף הדגם באתר של יורו נקאפ ולראות, הם גם מספקים דוח ךגבי הפגיעות בקראש דאמיז.

 

חברים, מגאן איט איז?

×
×
  • תוכן חדש...