Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני ורבים כמוני משתמשים באפליקציות הקלטת שיחות.

עכשיו אני מבין שיצא איזשהו עדכון בתנאי שימוש בגוגל שלא מאפשר להם גישה לאנשי קשר, ולכן כל השיחות לא מזוהות.

פונה למי שמבין ויודע מה קורה, איך פותרים את זה והאם יש אפליקציה אחרת שכן עובדת.

אשמח לעזרתכם, תודה מראש.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

המגבלות מגיעות מאנדרואיד פאי. יש טענות שהם הוציאו גרסא אחרת שנקראת acr unchained שעוקפת את המגבלות, אבל היא כמובן לא זמינה בחנות של גוגל.

יש אותה בחנות של סמסונג ובמקומות נוספים.

אני אישית טרם עדכנתי את האנדרואיד בגלל העניין הזה.

פורסם

תודה,

האם אני יכול להוריד את הגרסה הנל למכשיר? אם כן איך?

או האם יש אפליקציה אחרת שכן תיתן לראות מספרי טלפון? או שבעצם מעכשיו שום אפליקציה לא תאפשר זאת?

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

שום אפליקציית הקלטות שתוריד מהחנות של גוגל לא תתן. תיאלץ להוריד מחנות אלטרנטיבית.

איזה מכשיר יש לך?

פורסם
המגבלות מגיעות מאנדרואיד פאי. יש טענות שהם הוציאו גרסא אחרת שנקראת acr unchained שעוקפת את המגבלות, אבל היא כמובן לא זמינה בחנות של גוגל.

יש אותה בחנות של סמסונג ובמקומות נוספים.

אני אישית טרם עדכנתי את האנדרואיד בגלל העניין הזה.

המגבלה שמגיעה מאנדרואיד פאי שייכת ליכולת הקלטת שיחות של אפליקציות צד שלישי (למרות שיש כאלו שטוענים שעדיין עובד להם).

דווקא המגבלה של זיהוי המתקשר לא שייכת לגירסת האנדרואיד ומתרחשת גם באוראו (ואני מניח שגם בגירסאות ישנות יותר).

פורסם

יש לי מכשיר lg g7

מפתיע מאוד שדווקא גוגל עושה משהו שיותר מתאים לאפל לעשות.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
המגבלה שמגיעה מאנדרואיד פאי שייכת ליכולת הקלטת שיחות של אפליקציות צד שלישי (למרות שיש כאלו שטוענים שעדיין עובד להם).

.

מעניין שבסמסונג, דווקא באנדרואיד פאי, התווספה יכולת הקלטת שיחות לחייגן המובנה של המערכת, ללא צורך בתוכנות צד ג

יום טוב גם לך

פורסם

דווקא המגבלה של זיהוי המתקשר לא שייכת לגירסת האנדרואיד ומתרחשת גם באוראו (ואני מניח שגם בגירסאות ישנות יותר).

צודק. הסמיכות במועדים של המגבלה הזו לשניה הטעו אותי. זה אכן גם מה שייצרני הacr כותבים: https://nllapps.com/apps/acr/google-denies-phone-number-accesss.htm
פורסם

https://www.apkmirror.com/apk/nll/call-recorder-acr/call-recorder-acr-31-1-unchained-release/call-recorder-acr-31-1-unchained-android-apk-download/download/

הורדתי מאתר הזה גרסה unchained.

צריך לאשר התקנה ממקורות לא ידועים.

ואחרי ההתקנה אצלי זה הסתדר.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם (נערך)

מה המיוחד בגרסת unchained ו

למה היא כן עובדת?האם לכל אפליקציה יש גרסת unchained?

אני משתמש באפליקציה

appliqato call recorder, ולא מצאתי גרסת unchained עבורה. באפליקציה הזו, בחירה של שיחה מוקלטת (קליק עליה), מאפשרת לשייך לה שם מספר הטלפונים.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

החל מיום ראשון, כל השיחות שמוקלטות, חזרו להיות מזוהות אוטומטית. לא חושב שהמדיניות השתנתה, אבל אולי מצאו פירצה שמאפשרת את זה.

פורסם

נצל"ש -

לבת זוגי ולי טלפונים של סמסונג. מדובר בשני דגמים שונים, אך שניהם בגרסת הסים הכפול של הטלפון (סיומת FD ולא F בשם הדגם) מיבוא מקביל.

אצל שנינו לאחר העדכון לפאי לא קיימת האופציה להקלטת שיחות.

מישהו יודע האם ניתן לאפשר זאת בטלפונים עם סים כפול?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...