Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי למצוא את הרכב הנ''ל (סטייל פלוס) אך אין אותו כרגע כ-0 ק''מ. קיבלתי הצעה מסיאט של 140 כולל איתוראן, סים גלישה, מצלמה. הצעה סבירה?

הבנתי שהיה מבצע לאחרונה אך אני לא יודע מה היה המחיר. ככה''נ בסוף החודש יהיו הנחות של חבר? אני אצליח להשיג בהן מחיר יותר טוב?

תודה,

פורסם (נערך)

אוטוטו אמור להגיע אטקה 1.5 שיחליף את ה-1.4, שווה לבדוק מתי עושים מבצעי "חיסול" או מתחילים למכור את הדגם החדש.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למיטב זכרוני בתקופת המבצע המחיר היה 136,900 ש"ח. אני מניח שאם תלחץ, תוכל לקבל את המחיר הזעה גם עכשיו. קראתי בעבר שאחד האתרים שבאיזור מרץ יגיע הדגם עם בקרת סטייה מנתיב שיפטור את הצורך ממובילאי ואולי גם עם מנוע 1.5.....ייתכן ששוה לחכות, מצד שני, כנראה שבאפריל יעלה המחיר עקב שינויי המס הירוק, לכן אולי לא שווה לחכות יותר מדי.

פורסם

אם הוא קיבל את הרכב על הכביש אחרי רישוי ואבזור ב-140K אז הוא קיבל הנחה והטבות בסדר גודל של אלה שהוצעו במבצע.

פורסם

לחכות תמיד אפשר, אף פעם אי אפשר לדעת מראש אם זה ישתלם או לא.

לגבי הקארוק, מבחינת מחיר ה-1 ליטר מוצב מול ה-1.4 של האטקה והקארוק 1.5 יקר באופן דיי משמעותי.

מה שכן יש מבצע לא רע על הקארוק 2.0 ליטר דיזל סטייל ככה ששווה לבדוק אם יש עוד הנחות נקודתיות על דגמים אחרים.

• תוכן חדש...