Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמורה.... אבל עד שהמחשב מוריד הילוך והמנוע מעלה סל"ד.

לוקח קצת זמן שהטורבו דוחס אויר בלחץ גבוה, מוזרק דלק והמנוע עדיין בסל"ד נמוך.

אתה יכול לעשות את התרגיל הזה מאות פעמים, וגם יכול להיות שעשרות פעמים יקרה LSPI , ועדיין כל מה שתרגיש זה רק צילצולים ורעידות.

אבל מספיקה פעם אחת שה LSPI יהיה בלחץ כזה שישבור משהו.

נסיונות להפחית את התופעה ע"י עידכון מחשב הרכב תגרום לחווית משתמש אנמית...

פורסם

כל הכבוד ליצרן שלקח אחריות וגם ליבואן שהסביר בצורה כזו ליצרן שגרמה לו לאישור.

תתפלא, אבל זה לא קורה הרבה.

שלם 1000 שקל בלי לחשוב פעמיים, הרכב הרבה מאוד זמן מחוץ לאחריות.

• אהבתי 1

פורסם

דווקא בנסיעה "מנהלתית" בעליות לגיר יש נטיה להשאר בהילוך גבוה ואז העומס גובר.

לכשיחזירו לך את האוטו - נוסע בעליה? תלחץ ככה שהגיר יוריד הילוך. או שפשוט תשים על טיפטרוניק ותדאג שאתה בהילוך המתאים בעליה (3500 סלד ומעלה).

פורסם

משמח מאוד לשמוע שהיצרן לוקח אחריות ומשתתף בעלות, האמת שממש מעניין אותי מי זה שסופג את העלות הזו - PSA או GM. הרי הרכב יוצר בתקופת הבעלות של GM באופל וכיום אופל בבעלות PSA.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לדעתי, עושה הרצה וממשיך לנסוע.

בעניין ה"כרגיל", אם כרגיל כולל מעיכת דוושה בסל"ד נמוך הייתי משנה את ההרגל כי זה בפירוש אחד הגורמים העיקריים ל LSPI

איזו הרצה צריך לעשות אחרי שיפוץ כזה? הרכב הרבה אצל אשתי שנוסעת נסיעות עירוניות מאוד רגוע (בחיפה, עליות).

פורסם
כשהרכב מונע תנסה להוציא את המדיד שמן ולראות אם יש רעידות או שיוצא עשן, היום נתקלתי באסטרה ברלינה עם אותה הבעיה.

מה זה אומר אם יש דבר כזה? זה קשור לשיפוץ מנוע?

פורסם

בנתיים אין עדיין סוף טוב לסיפור, הלכתי למוסך לקחת את הרכב. כשהוא היה מונע באמצע המוסך אני ראיתי שמנורת תקלת מנוע דולקת והראתי להם. ייבשו אותי איזה חצי שעה (הרכב סתם עמד מונע בצד). עשו סיבוב ובאו לשחרר אותי - היה צריך לחזק איזה חיבור לחיישן חמצן.

שילמתי, נכנסתי והנעתי - שוב נורת תקלת מנוע דולקת. זרקתי להם את המפתח והלכתי.

עכשיו התקשרתי לשאול מה קורה, נזכרו להגיד לי שהחיישן חמצן השני תקול וצריך להחליף אותו. 1500 ש״ח בערך כולל עבודה. התווכחתי והסכימו לוותר על העבודה ולחייב רק על החלק, אמרתי למנהל העבודה שקודם כל יסדר את הרכב.

דיברתי עם אחראי השירות של אופל במוסך, אמר לי לדבר עם מנהל העבודה.

דיברתי עם אחראי השירות האיזורי שסידר לי לפני 3 שבועות את נושא ה- GOOD WILL.

אמר שלא היו צריכים להוציא לי רכב עם נורת תקלת מנוע דולקת, שאין מה לעשות עם עלות החלק שוהוא חשמלי נטו ולא קשור לטיפול שנעשה ושהוא ידבר איתם שיעזרו לי בהנחה.

עצבים, שרפו לאשתי ולי שעתיים, כמעט הוציאו לי רכב עם נורת תקלת מנוע דולקת ורוצים עכשיו עוד כ- 1000 ש״ח על חלק שלא הייתה איתו שום בעיה לפני. וזה אחרי שהרכב שוכב במוסך שבועיים וחצי.

יש לי מה לעשות חוץ מלשלם, בתקווה שלא יהיה פתאום עוד חלק שצריך להחליף?

פורסם

ידוע לך מה קוד התקלה שקפץ בעקבות נורת בדוק מנוע?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

קודם כל.. תיקנו לך 2 בכונות במנוע ב 1000 ש"ח, אז הרבה להתעצבן אין לך על מה כל כך.

האם ידוע לך איזה בוכנות שמו?

חדשות או מפירוק?

דבר שני, לשאול מה הקודים של התקלה ואם זה לא משהו חמור שמסכן את המנוע אז לקחת את הרכב.

לפעמים למחשב לוקח קצת זמן להתאפס על עצמו ועל הערכים של המנוע החדש ולא בטוח שבאמת יש תקלה.

מה שבטוח לא הייתי רץ לשלם 1300 ש"ח על חיישן חמצן שלדעתך היה תקין (סביר להניח שהוא עדיין תקין)

פורסם (נערך)

החליפו לי 4 בוכנות, 4 מיסבי טלטל, אטם ראש מנוע, נוזל קירור, מגוון אטמים של שמן ומי קירור, שמן מנוע, פילטר שמן. הכל חלקים חדשים ומקוריים. על זה שילמתי 1020 ש''ח. שנה אחריות

אחרי ווכוחים עם המוסך ועם מנהל השירות האיזורי שילמתי 1230 ש''ח על החיישן חמצן. זה אחרי 10% הנחה וללא חיוב על עבודה.

אני צריך את הרכב ששוכב שבועיים וחצי במוסך ולא נראה לי לעניין להוציא רכב ממוסך אחרי כזה טיפול עם נורת תקלת מנוע דולקת..

ההתנהלות ממש מעצבנת, להוציא רכב עם חיווי תקלת מנוע דולק שהלקוח אומר להם, פעמיים. לדעתי הם ראו את זה טוב מאוד ועשו ככה כדי שזה לא יצא על אותו תיקון, הרי לא היו מתקשרים אלי לפני כמה ימים במהלך שיפוץ המנוע ומספרים לי שצריך להחליף חיישן חמצן ב 1500 ש''ח. ככה זה תיקון אחר, יצא להם טוב ואני יצאתי קצת פראייר + חצי יום שרוף

IMG-20190319-WA0001.jpgIMG_20190319_161215.jpg

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • תוכן חדש...