Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לי בעיה שהבנתי שיש להרבה פג'ואים,

כשאני מאותת לפעמים אין איתות ויש רעש חזק של זימזום.

חבר אמר לי ללחוץ בעדינות כפתור 4 אורות וזה יסתדר.זה עבד זמנית אבל ניראה כי הבעיה רק

מחמירה.

מה עושים?

וכמה זה עולה?

בברכה. אילן

פורסם

יכול להיות שמה שאני אגיד זה לא קשור אבל זה קרה לאבא שלי

גם כן מאותת השתגע ובסוף החליפו אחת המנורות של המאותת והכל הסתדר...

פורסם

נסה לבדוק את המנגנון האוטומט שמחזיר את האיתות אחרי הפניה, יכול להיות שהאחרון סיים את חייו.

גם בפיג'ו שלי (307) האיתות ממש גרוע. לאחר פניה ימינה ואיתות, האיתות חוזר אוטומט, לאיתות לצד שמאל. כמו כן, ישנם המון בעיות שהמוט איתות פשוט נתקע.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

הייתה לי אותה בעייה ב205 שלי

אתה יודע מה זה ? הכפתור של ה4 איתותים (עם המשולש). כאילו האות מצוקה הזה. הוא לא תקין בפנים. במגעים.

הלכתי לחשמלאי. החליף לי לכפתור ח-ד-ש. לקח 55 שקלים.

א"ת ישן בראשון. אם אתה רוצה , אתן לך את הכתובת :)

הבעייה ידועה :) אצלי היא טופלה.

פורסם
אתה יודע מה זה ? הכפתור של ה4 איתותים (עם המשולש). כאילו האות מצוקה הזה. הוא לא תקין בפנים. במגעים.

נשמע הגיוני מאוד. הכפתור מכיל ממסר. ככל הנראה הממסר נדפק (מה שיוצר את הרעש) ובכל אופן כאשר הממסר דפוק אורות האיתות לא יפעלו.

כמו שלמדתי פעם על בשרי כשלא טרחתי להחזיר את "המשולש" ולא הבנתי למה האיתות הפסיק לפעול :shock::-)

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...