Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחלתי עבודה חדשה, ועבדתי מס' ימים בודדים מתוך חודש ינואר.

המשכורת שלי מוגדרת כמשכורת חודשית ולא שעתית, אך עם זאת גם לא גלובלית(מקבל שעות נוספות)

בחודש ינואר היו 22 ימי עבודה ולפי כך המשכורת שלי היא X מחולק בימי העבודה(וכך גם לפי השעות אבל זה פחות רלוונטי כרגע)

אני קיבלתי משכורת נמוכה ממה שציפיתי(אני ציפיתי לחלק היחסי של הימים שעבדתי מתוך ה-22 ימי העבודה בחודש)

להפתעתי, משיחה עם חשבת השכר אצלנו, מסתבר שאם אני לא עובד חודש מלא, אז המשכורת מחושבת לפי מס' הימים המקסימלי של אותו חודשׁ( 31 יום במקרה הספציפי) ומשם גוזרים את השכר היומי ואז מחשבים לפי החלק היחסי של כמה שעבדתי באותו חודש.

ואני שואל, מה זה השטויות האלה?

אפילו בימים הבודדים שעבדתי השכר שלי נפגע בערך ב-400 שקל ברוטו בגלל זה. יש לזה איזה אסמכתא חוקית?

לא הולך להפוך עולמות ולריב עם כול העולם ואחותו בגלל זה, אבל סתם ממש מרגיז.

פורסם

לדעתי מה שאמרו לך אינו נכון.

הוראת החוק איך לחשב שכר עבודה חלקי לעובד חודשי מתבססת על שעות עבודה, כאשר משרה מלאה 182 שעות (קישור).

אם עבדת, למשל, 8 ימים ובכל יום עבדת 9 שעות הרי שמגיע לך שכר על 72 שעות שהן 39% מ-182, כלומר תקבל 39% שכר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אז התחלתי עבודה חדשה, ועבדתי מס' ימים בודדים מתוך חודש ינואר.

המשכורת שלי מוגדרת כמשכורת חודשית ולא שעתית, אך עם זאת גם לא גלובלית(מקבל שעות נוספות)

בחודש ינואר היו 22 ימי עבודה ולפי כך המשכורת שלי היא X מחולק בימי העבודה(וכך גם לפי השעות אבל זה פחות רלוונטי כרגע)

אני קיבלתי משכורת נמוכה ממה שציפיתי(אני ציפיתי לחלק היחסי של הימים שעבדתי מתוך ה-22 ימי העבודה בחודש)

להפתעתי, משיחה עם חשבת השכר אצלנו, מסתבר שאם אני לא עובד חודש מלא, אז המשכורת מחושבת לפי מס' הימים המקסימלי של אותו חודשׁ( 31 יום במקרה הספציפי) ומשם גוזרים את השכר היומי ואז מחשבים לפי החלק היחסי של כמה שעבדתי באותו חודש.

ואני שואל, מה זה השטויות האלה?

אפילו בימים הבודדים שעבדתי השכר שלי נפגע בערך ב-400 שקל ברוטו בגלל זה. יש לזה איזה אסמכתא חוקית?

לא הולך להפוך עולמות ולריב עם כול העולם ואחותו בגלל זה, אבל סתם ממש מרגיז.

רוצים לחלק ל 30 או ל 31 ימים , מותר, אבל אז מכפילים את השכר היומי בימי העבודה שעבדת בפועל + כל הימים שלא עובדים בחברה , ששי שבת ככל הנראה באותו החודש..אם עבדת רק שבוע אז יתווספו יומיים.

כיוון שהתחלת מתי שהוא בינואר הנכון לספור את הימים שלא עובדים בחברה מהתאריך שהתחלת לעבוד בחברה.

דרך אגב בינואר היו 23 ימי עבודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חשבת שכר זבל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
היות והוא עבד כנראה רק בשבוע האחרון, אין לו שום סופשבוע שנכנס לחודש, ואז החישוב שלהם חוקי.

אכן זה מה שהיה.

אז בקיצור, התחלתי לעבוד בדיוק בזמן שמאפשר לחברה לשלם לי את המינימום החוקי מבחינתם?

פורסם
בדיוק.

תקלל בלב ותמשיך הלאה, או שתרענן קורות חיים. מה שמתאים לך.

רק התחיל לעבוד כבר לרענן קורות חיים.

מעניין אם היה עובד 3 ימים , יום לפני שישי שבת ו 2 ימים אחרי שישי שבת , כיצד היו מחשבים את שכרו?

פות"ש

סתם להשכלתינו

כמה עובדים יש במקום העבודה הזו?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יגיע היום שיראו בית דין לענייני עבודה מבפנים, ואז יחשבו כמה היא חוסכת להם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן יחס כזה לא מבשר טובות. בא עובד חדש ודבר ראשון דואגים להראות לו שיקבל את המינימום האפשרי. אחרי זה "למה הוא לא נותן את הנשמה" בעבודה...

פורסם
רק התחיל לעבוד כבר לרענן קורות חיים.

מעניין אם היה עובד 3 ימים , יום לפני שישי שבת ו 2 ימים אחרי שישי שבת , כיצד היו מחשבים את שכרו?

פות"ש

סתם להשכלתינו

כמה עובדים יש במקום העבודה הזו?

סביב ה-100, חצי עובדי קבלן(אני לא עובד קבלן)

פורסם
תלוי.

מנקודת מבט של העסק חשבת שכר תותחית. תחשוב כמה כסף היא חוסכת להם בשנה.

יחס גורר יחס.

כמה היא חסכה להם?

10000 שח לשנה, ויצרה עובדים ממורמרים.

סביב ה-100, חצי עובדי קבלן(אני לא עובד קבלן)

תרענן את קורות החיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...