Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון מנורת המנוע דלוקה כל הזמן (ליאנה 2007)

בבדיקת מחשב נמצא כי הבעיה היא בחיישן למדה הקדמי .

ברצוני לדעת,

א. כמה עולה להחליף חיישן למדה קדמי? (חיישן יפני) נאמר לי במוסך 750 ש"ח.(חלק+ עבודה)

ב. האם כאשר הבעיה בחיישן הקדמי זה אומר שהממיר הקטליטי תקין? (במוסך אחד ששאלתי אותו אמר לי שב- 99 אחוז מהמקרים שחיישן זה תקול, אז הבעיה היא בממיר וכדאי להחליף. ואילו מוסכניק שני אמר לי ההפך, שכאשר החיישן הקדמי תקול, לא בהכרח שהממיר הקטליטי גם תקול.)

אשמח לעזרה בעניין.

פורסם

תתחיל מהחלפת חיישן קודם. חליפי יעלה פחות תבדוק האם של חברת בוש יכול להתאים לרכב שלך כי זאת אותה איכות כמו מקור בפחות כסף.

לא חייב שממיר קטליטי גם לא תקין. לאחר החלפת למבדה אפשר לעשות בדיקת 4 גזים ולוודא האם ממיר תקין. אני מדבר מתוך נסיון עם רכב סיאט שנת 2002 שהייתה לי. אצלי הסתיים רק בהחלפת למבדה.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תוכן חדש...