Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש דעה מקצועית כדי להבין משהו

ראיתי לדוגמא רכב (טויוטה אייגו) 2017 ידנית עם 70,000 ק"מ, יד 2 ובעל הרכב אומר שכל הטיפולים הם במורשה בזמן.

השאלה שלי היא האם להתרחק או שזה משהו לגיטימי ואם בבדיקה הכל בסדר אז לקנות?

והא גם רוצה מחירון, לא קצת הזוי?

פורסם

מחירון לא הגיוני עבור נסועה כזאת.

לכן הייתי ממשיך לחפש רכב אחר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להתרחק כי? יש סיכוי שהרכב נסע רוב הזמן מחוץ לעיר, הבלאי שם יותר נמוך מאשר רכב שנסע רוב הזמן בעיר.

במחיר הנכון ואם הוא לא מתכוון לנסוע הרבה, אני לא חושב שזאת תהיה קניה גרועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבל המחיר פה לא נכון.

אם אתה מוכן לשלם מחירון על אייגו גש לאתר טויוטה סלקט ותאתר לך רכב פרטי במצב טוב, תקבל אחריות של הסוכנות וקצת ראש שקט.

פורסם

סליחה, אני רוצה לחדד ולדייק, הוא רוצה מחירון משוקלל שבדקתי בלוי יצחק וזה 3000 פחות מהמחירון הרגיל שזה עדיין לא נשמע לי הגיוני לשלם גם מחירון משוקלל לרכב כזה (גם מבחינת ק"מ, גם יד 2 וגם ידני). ומצד שני אם לדוגמה עכשיו הוא יורד במחיר, מה לדעתכם מחיר סביר לקנות רכב כזה?

פורסם (נערך)

כמו שציינו מעלי, הרכב טחן קילמטראז' שווה ערך ל4 שנים

12-10% פחות,זו דעתי.

עריכה אחרונה על ידי nimo
פורסם

אוטו כזה קונים רק אם אתה מתכוון לא להשתמש בו שנתיים שלוש... וגם אז לא הייתי קונה. הקיצר, גם אם מפחיתים לך 10 אחוז מהמחיר המשוקלל [שלדעתי לא באמת מבטא מצב שוק] , לא הייתי נוגע.

לא חסרות טויוטות עם נתונים טובים ושווה לשלם קצת יותר.

ודרך אגב, לא בטוח שתשלם יותר.

עומר :-)

פורסם

פות"ש, במקומך הייתי קונה C1 או 108,

אותו רכב בהרבה פחות כסף, ולדעתי ה108 והC1 נראות יותר בוגרות בעיקר ה108, האייגו מצועצעת מדי לטעמי.

פורסם

לפיגו 108 ידנית יש מנוע חזק יותר בנפח 1.2 ליטר לעומת 1.0 באחיות שלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקת אם היד הראשונה לא היתה חברה/ליסינג/השכרה?

די מוזר שרכב קטן, שמיועד לנסיעות קצרות, יגיע לקילומטראז' כזה בתקופה קצרה. ועוד יעבור יד.

מחזק את ההמלצה לרדת מהעניין ומהדגם הזה בכלל.

פיג'ו 108 ניתן להשיג במחירים נמוכים אצל היבואן וגם בערוצי האפס קילומטר.

הסיטרואן זולה עוד יותר. אבל הייתי מתאמץ קצת וקונה את ה-108 בגלל יתרון המנוע החזק יותר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם אני חושב שהיום, עם כל המצב של השוק יד שנייה ושאפשר לקנות רכב חדש כל כך בקלות, לא צריך לשלם מחירון על רכב יד שנייה.

סתם ננעלתי על הרכב הזה ועל הדגם הזה, אני יודע שפיג'ו וסיטרואן מציעות את אותו הרכב בידיוק אבל גם עם הרכבים האלה אנשים חיים בסרט ומפרסמים רכב כבר חודשיים ולא מוכנים לרדת ממחירון.

לפי מה שבעל הרכב אומר הרכב היה בבעלות 2 ידיים פרטיות שנסעו הרבה.

ועוד דבר הוא אומר שהציעו לו במגרש 38,000 שזה 10 % בערך מהמחירון המשוקלל (42,000), עדיין לדעתי גם 38,000 לא צריך לשלם על הרכב הזה ורציתי לשמוע עוד דעות.

פורסם

דרך אגב, אם אתם מכירים מישהו שמוכר פי'גו 108, טויוטה אייגו, סיטרואן C1 ידני (רצוי הדגם עם הגג הנפתח) אשמח לשמוע :)

• תוכן חדש...