Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקול לרכב BP216 Magnat

מותג: Magnat , סוג הרמקולים: קומפוננט , גודל: 6.5 אינטש, Way: 2 Way, הספק: 140 וואט, הספק אפקטיבי: 70 וואט RMS.

המחיר 360.

מקבל המלצות נוספות בברכה.

הרמקולים יחוברו למגבר.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

א. מומלץ להריץ חיפוש בפורום, דובר רבות על הקומפוננט הנ"ל.

ב. במחיר שלו הוא אולי האופציה הטובה ביותר, יש לציין שהטוויטרים מפיקים צלילים טובים.

פורסם

שמעתי את הקומפוננט הזה אתמול בחנות ואהבתי! אבל חבל שתשלם עליהם 360 אתה יכול להשיג אותם ב300 באנטרנט (משלוח חינם)

פורסם

יש לי אותם כבר חצי שנה, קניתי אותם ב-280 ש"ח ואני מרוצה מהם עד הגג (מחוברים למגבר של BOSS), נותנים תמורה מלאה לכסף ולפי דעתי באמת שלא צריך יותר מזה ...

פורסם

מתעלק בשאלה:

אני גם מעוניין בקומפוננט של מאגנט, אני יודע שיש 4 אינצ' אבל אני לא מצליח למצוא קישור ל4 אינצ'.

לא מצאתי בחיפוש גם. אודה למי שיתן לי קישור

תודה מראש:wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

לא חייב מהסדרה של BULL POWER.

נאמר בפורום פעם שיש קומפוננט של מאגנט 4 אינצ', ואני לא מוצא את זה פשוט.

בברכה:wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

בדרך כלל אפשר להשיג אותם מצ'יפר במחיר הזה, אבל כל כמה זמן הם משנים את המחיר,פעם הוא 360 אחרך כך יורד ל300 ואז עולה ל340 אז פשוט תחכה לרגע שהם יורידו את המחיר שוב

• תוכן חדש...