Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 דור אחרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שרכבים אחרים נפסלו עקב חשש לתחזוקה יקרה, החלטתי ללכת על החברה עם הרכבים הכי אמינים בארץ - סיטרואן..

C5 עם מנוע 1.6 טורבו שנת 2013, השמועה אומרת שה 1.6 לא הכי אמין - השאלה שלי - האם מדובר על אותו מנוע וגיר כמו ב 508?

אם הרכב טופל כיאות ובמצב מעולה - האם עדיין כדאי להתרחק?

אם יש מישהו עם רכב כזה - איך צריכת הדלק?

תודה!

אלעד

בריאות לכולם!

פורסם

אותו מנוע בדיוק כמו ב508, 5008, C4 פיאקסו וכו', וכן מומלץ להתרחק.

לC5 בשנתונים הראשונים של הדור האחרון שלה היו קיימים מנועי 2.0 ו3.0 שיהיו עדיפים מבחינת אחזקה.

פורסם (נערך)

שאלתי לגבי ה 508 כי חבר נוסע על אחת כזאת כבר 3 שנים, אומר שצריכת הדלק 1:15 והוא מאוד מרוצה מהרכב. מהביקורות אני מבין שהסיטרואן צורכת יותר דלק משום מה..

ה 2.0 ליטר יותר שתיינים ועם הגיר הישן לא?

יש לסיטרואן בטרייד אין של לובינסקי אחריות שנתיים מנוע גיר ומזגן..

מה יכול להיות תחליף עם אפקט דומה של נוחות וגודל?

עריכה אחרונה על ידי wonderd

בריאות לכולם!

פורסם

אם זו 508 לאחר מתיחת הפנים עם ה1.6 טורבו בגרסה המעודכנת עם 165 כ"ס , אז אפשר לשקול אותה.

לדוד שלי יש כזו מ2015 כבר שנה ולא היו לו בעיות.

פורסם

מה יכול להיות תחליף עם אפקט דומה של נוחות וגודל?

פורד מונדיאו 2013? 2.0 ליטר טורבו באזור ה 34-35K?

לאחי יש 2010 מנוע 2.3 אטמוספרי ואני חושב שהיא די נוחה בסה"כ. לא ישבתי ב C5 (לפחות לא בדגם הזה) אבל יש לי רפרנס לא רע לנוחות (אימפלה 2005) ואני חושב שהמונדיאו גם די נוחה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ה-508 קיבלה ב-2015 במתיחת הפנים גם מנוע מעודכן. אם החבר נוסע על אחת מתוחה, סביר שהוא מרוצה. אם על אחת ישנה יותר והוא מאוד מרוצה - שירוץ למלא לוטו.

המנוע 1.6 טורבו (להלן thp156) שיש ב-508 הישנות וב-c5 מלא בעיות, ואני מניח שלובינסקי טרייד יודעים טוב מאוד מה להחריג מהאחריות. אז אולי המנוע והגיר באחריות, אבל הטורבו ומשאבת הדלק בטח לא באחריות, וגם הצטברות פיח לא נכללת באחריות, ובטח עוד כמה דברים.

זה לא שאי אפשר להחזיק רכב כזה, זה פשוט לא זול בכלל.

גם המונדאו היא פיתרון לא ממש מוצלח למי שמחפש תחזוקה זולה. עלויות הטיפול בגיר מאוד גבוהות.

אם עלויות תחזוקה מטרידות אותך, הייתי שוקל לחפש B4. היא אמורה להיות די נוחה ודי אמינה, גם אם לא חסכונית ולא הכי זולה לתחזוקה, אבל יותר זולה מה-c5 והמונדאו. אלא אם התקציב מאפשר 508 מתוחה, ואז היא גם אופציה ריאלית לגמרי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

טוב..

אז ביאסתם אותי קצת עם הסיטרואן, 508 2015 יקר לי מדי כרגע לתקציב ומונדאו מכיר מקרוב לא בא לי עליה כל כך.

אני מחפש רכב שיהיה חזק מספיק לעלות את העליות.של רמה"ג בלי למצמץ, נעים ונוח, שאחרי שעתיים נהיגה אני לא אגיע עייף.

אם יש עוד רעיונות אני אשמח.. אולי וולבו s60 T5?

עריכה אחרונה על ידי wonderd

בריאות לכולם!

פורסם

מה התקציב?

וולוו בתקציב שלא מספיק ל-508 מ-2015 תהֹיה די ישנה, ובסבירות גבוהה עם המנוע והגיר של המונדיאו - אז לא התקדמות הרבה.

אם התקציב הוא סביב 40-50, ואתה לא מוכן להוצאות תחזוקה / דלק גבוהות, הייתי מחפש 308 / c4 (מ-2014 ל-308 ו-2015 ל-c4, שתיהן עם ה-1.2 טורבו), אחרי שהבנתי את הבעייתיות הפוטנציאלית ברצועת התזמון. זה לא תחליף הולם ל-c5, אבל במסגרת תקציב רכישה כזה ותקציב תחזוקה מצומצם, עם דגש על זמינות כח סבירה ונוחות, שתיהן יהיו די בסדר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

רכב אמריקאי כמיטב המסורת (ארוך!), נוח מאוד, מאובזר לא רע בכלל.

לא מכיר בעלי לה-קרוס שהסבו לגז אבל מנועי V6 באימפלה/מאליבו מגיבים מצויין להסבה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
מה עם ביואיק לה קרוס 2010-11?

לצורך חיסכון בדלק - איך היא מתמודדת עם מערכת גז?

אני חבר בקבוצת וואטסאפ שקשורה לגפ"מ ושאלתי לגבי המנועים האלה של הלה-קרוס וגם האימפלה החדשות. המתקינים שבקבוצה אמרו שאפשר להסב אבל זה יותר בעייתי כי מדובר במנועי הזרקה ישירה שפחות מומלצים להסבה. ז"א אפשר להסב כמעט הכל היום, אבל נשמע שאלה פחות מתאימים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...