Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתה עונה לטלפונים/מיילים/הודעות בענייני עבודה כשאתה בחופשה?  

102 הצבעות

1. 1. האם אתה עונה לטלפונים/מיילים/הודעות בענייני עבודה כשאתה בחופשה?

• מנתק את הטלפון, לא בודק מיילים, מגדיר Out of office, לא קורא ולא עונה להודעות. חופש זה חופש!
    • לא עונה לטלפונים, קורא מיילים והודעות פעם בכמה ימים, עונה לדברים החשובים ביותר בקצרה.
    • עונה לטלפונים כשאפשר, פעם בכמה שעות עובר על המיילים וההודעות או שמקדיש לזה שעה בערב.
    • כאילו לא יצאתי לחופש. עסקים כרגיל, עונה להכל רק פיזית לא נמצא במשרד.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה אוהב את העבודה שלך ונהנה ממה שאתה עושה אז העבודה היא לא רק פרנסה אלא גם תחביב.

יצא לי לא פעם להיתקל בבעיה בעבודה שלא הצלחתי לפתור ולהתעורר בלילה עם רעיון, לקום ולשבת על המחשב לעשות סקיצות. אני פשוט נהנה מזה ולכן זה לא משתלט על החיים אלא חלק מהחיים. אני לא נלחם בעיסוקים שאני אוהב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכל זאת אני לא עונה לטלפון אחרי שעות העבודה. מי שלא מתאים לו - ועדיין לא נתקלתי באחד כזה - מוזמן ללכת לאיש מקצוע אחר.

אצלי אין כמעט טלפונים אחרי שעות העבודה. חריגה של חצי שעה/שעה לא נחשב כי אף אחד לא יודע אם אני מסיים לעבוד ב 17:00 או ב 18:00.

לא מתקשרים אלי לקוחות בשעות מאוחרות, אין את הבעיה הזאת.

השאלה הייתה לגבי ימים שאתה לא נמצא בעבודה, האם אתה נותן מענה בשעות עבודה רגילות לגמרי בימים האלו?

פורסם (נערך)
כשאתה אוהב את העבודה שלך ונהנה ממה שאתה עושה אז העבודה היא לא רק פרנסה אלא גם תחביב.

יצא לי לא פעם להיתקל בבעיה בעבודה שלא הצלחתי לפתור ולהתעורר בלילה עם רעיון, לקום ולשבת על המחשב לעשות סקיצות. אני פשוט נהנה מזה ולכן זה לא משתלט על החיים אלא חלק מהחיים. אני לא נלחם בעיסוקים שאני אוהב.

אפשר להתפלסף כמה אנו באמת נהנים מעיסוקנו או שמדובר בסיפוק שאנו מקבלים כי הצלחנו להרגיע את החרדות שלנו.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • אחראי פורום
פורסם

זכותך לשים קריירה בראש סולם הערכים ויש תרבויות בעולם שמקובל שגבר שם את הקריירה לפני הכל, אבל אל תשלה את עצמך לרגע שזה לא מגיע על חשבון משפחה/זוגיות/פנאי/יכולת לישון בלילה. בסופו של דבר יש ביממה 24 שעות וכולנו בני אדם.

תפיסת מציאות "אם אני לא אענה לטלפון ב-8 בערב עסק יקרוס" נמצאת בראש שלך.

בוא נסכם את זה שאתה מצייר בכוח תמונה שלא קיימת וגם מסבירים לך את זה עוד אנשים פה, אבל לא אפריע לך להמשיך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בוא אני אתן לך עוד זווית:

אני עובד שכיר בעסק קטן עם צוות מאוד מצומצם. אם העסק הזה יסגר, מניח שאוכל למצוא מקום עבודה אחר דומה.

אז בוא נגיד שלא כזה איכפת לי.

עדיין אני די בגישה של itaysamurai ושל Night Driver, ככה לדעתי צריך לעבוד.

לא להיות משועבד לעבודה אבל גם לא להפיל את הכלים בשעה 17:00 בדיוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שבאמת חי ככה, יגיע בכיף לגיל 100+

גם הבוס שלי בדיוק ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טס תמיד עם מחשב נייד וסלולארי (עם חבילה לחול).

גר בארה"ב ומנהל צוות גדול - אין ברירה.

אבל גם מעולם לא חוייבתי בימי חופש על החופשות שלנו מסיבות אלו.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני עצמאי, אז לא באמת יכול להתנתק לחלוטין. עונה לכולם, אם העניין לא דחוף - מעביר טיפול לשעות העבודה (תקף גם לשעות חריגות וגם לחופשות). אם העניין דחוף - מטפל גם מחו"ל. אין מה לעשות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בואו נכניס דברים לפרופורציות, לא מדובר על טלפון ביום כי זה באמת לא מיטרד.

אם סדר היום שלכם ביום יום הוא 8-10 טלפונים בשעה, האם אתם ממשיכים מסביב לבריכה במלון או בשאנז אליזה באותה שיגרה?

אני רואה הרבה כאלה בנופשים, הוא פשוט העביר את העבודה שלו למיקום החדש שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

8-10 טלפונים בשעה זה לא נורמלי גם בשעות העבודה.

אני מקבל בשעות העבודה כ 7-8 טלפונים ביום שמהם 3-4 זה כאלה שמופנים על ידי האנשים שלי ועד מידי פעם טלפון או שניים אחרי שעות העבודה. זה אומר שכשאני מחוץ לעבודה אני יכול לקב 4-5 טלפונים ביום עמוס. כולם יחד גוזלים פחות מ 20 דקות.

פורסם
לא. הפכנו את הכיף שלנו לפרנסה ובגלל זה אנחנו לא חנוקים ולא דובלים בעבודה.

זה כמו להגיד שספורטאי סובל מהמקצוע שלו כי הוא מזיע.

אין לי בעיה עם אדם שלוקח את עבודתו ביום יום, גם לחדר המיטות שלו.

גם אם העבודה היא תחביב ( והיא לא) זה שאתה נהנה מהעיסוק שלך זה סבבה לגמרי.

האם אתה יודע להתנתק בחופשה זו השאלה .

גם כדורגלן על, כמו מסי זקוק לחופש למרות שהוא נהנה מאוד מתחביבו שהוא מקצועו.

לא לוקחים חופש , משלמים בפציעות.

את הגוף אי אפשר לרמות במילים יפות.

עסק שהוא אדם אחד , אני מוכן לקבל שהוא ינסה להיות זמין כל הזמן בכל מקום על פני כדור הארץ.

עסק שבו יש מספר אנשים, בטח עם מדובר בעשרות / מאות / אלפים , אחד בחופש שני ימלא את מקומו. יותר טוב פחות טוב העיקר ייתן פתרון ללקוח.

בעל עסק שלא יודע למצוא אדם ולהכשירו כך שיוכל למלא את מקומו בעת חופשה -מנהל גרוע.

בעברי היה לי בוס שבנה אימפריה בשווי של מעל מיליארד דולר מאפס.

תחביבו היה מקצועו והוא היה וורקהוליק 24 שעות ביממה.

היה לו בית באי יווני.

פעם בשנה היה יוצא לחופשה לאי, לשבועיים שלושה בבית לא היה טלפון / טלקס אפילו לא יונת דואר בכוונת מכוון.

מילוי מצברים פרופר.

וחוזר לשאלה הבסיסית.

פעם כל אמצעי הקשר האלה לא היו קיימים. כיצד המשיכו העסקים לתפקד.?

אמצעי הקשר הפכו אתכם לקשורים לעבודה גם בחופשה.

יש לי ספר "צמרת"

הוא מודיע מראש על יציאתו לחופשה בת שבועיים , אף אחד לא עזב אותו כי קיבלת את האופציה להסתפר לפני או אחרי החופשה שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סיפור

מטפסים ביער מטמטם למערת קרח בסלובקיה

שלוות עולמים הטבע צועק מכל פינה

לפתע שיחת טלפון ופלוני מתחיל לשוחח/ לצעוק במשך כ 20 דקות.

אי אפשר היה שלא לשמוע את השיחה, והדחיפות שלה הייתה קרובה לאפס.

משתתפי הטיול האחרים התחילו להעיר לו , והוא בשלו, השיחה הסתיימה בכך שאשתו חטפה לו את הנייד והעיפה אותו ( את הנייד ) למעבה היער.

חגיגה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, כפי שאתה אומר, הכל תלוי במינון.

אישית לא מרגיש צורך המילוי המצברים וגם כשאנחנו יוצאים לחופשה אם היא יותר מ 3-4 ימים עבורי היא הופכ לריקון מצברים ולא מילויים.

שיחה לא דחופה מעבר לשעות העבודה אני תמיד דוחה לשעות העבודה ומי שלא מסוגל להבין את זה אשמח לוותר עליו כלקוח אבל אם יש שיחה שבאמת חשובה ללקוח אני אנהל אותה גם ב 2 בלילה.

• תוכן חדש...