Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי טוסטר אובן מתצוגה מוואלה שופס, המוצר הגיע עם הרבה מכות חיצוניות. אפשר לראות בבירור שהמכשיר הופל ונחבט קשות (שריטות/שקעים וכ'ו). יתרה מזאת, הטוסטר פשוט לא עובד ומציג תמיד הודעת שגיאה אחרי דקה של הפעלה, כנראה כתוצאה מהפגיעה שהמכשיר קיבל.

האם אני יכול להחזיר את המוצר? אני ממש לא רוצה להתנהל מול היבואן שינסה בטח למשוך את הזמן ולקחת את המכשיר לתיקון של מי יודע כמה זמן. אני מעדיף פשוט להחזיר את המוצר ולקנות אחד חדש, אני כבר למדתי את הלקוח שלי.

תודה לעוזרים!

פורסם

אם המוצר הגיע אליך לא תקין לא צריכה להיות בעיה להחזיר אותו. החוק לגמרי לטובתך.

נראה הגיוני שתוסיף את ההפרש ופשוט תיקח אותו דגם חדש.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

טוסטר אובן הוא מוצר בסיסי ולא יקר. איזה הפרש יכול להיות בין מוצר חדש בקופסא למוצר מתצוגה? לא יותר מכמה עשרות ש"ח.

בכלל, מדובר במוצר שסביר מאד שאפשר למצוא במחסן של מישהו מבני המשפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום רב,

קניתי טוסטר אובן מתצוגה מוואלה שופס, המוצר הגיע עם הרבה מכות חיצוניות. אפשר לראות בבירור שהמכשיר הופל ונחבט קשות (שריטות/שקעים וכ'ו). יתרה מזאת, הטוסטר פשוט לא עובד ומציג תמיד הודעת שגיאה אחרי דקה של הפעלה, כנראה כתוצאה מהפגיעה שהמכשיר קיבל.

האם אני יכול להחזיר את המוצר? אני ממש לא רוצה להתנהל מול היבואן שינסה בטח למשוך את הזמן ולקחת את המכשיר לתיקון של מי יודע כמה זמן. אני מעדיף פשוט להחזיר את המוצר ולקנות אחד חדש, אני כבר למדתי את הלקוח שלי.

תודה לעוזרים!

אם היית אומר שהוא הגיע עם שריטות אבל הכל עובד - הייתי אומר שזה לא מעניין אף אחד כי מוצר מתצוגה יכול להשרט, אנשים באים ומשחקים איתו ולפעמים גם סתם מזיקים לו.

אבל אם הוא לא עובד - אתה רשאי לדרוש להחליף \ להחזיר \ לתקן

למה לעזאזל קנית מוצר מתצוגה בלי לראות אותו בעיניים ?!

אני יכול להבין אנשים שקונים מוצר חדש ברשת. אבל מוצר מתצוגה ? בלי לראות בעין ?

• תוכן חדש...