Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני כנראה רוכש 208GTI שנת 2013, שהחליפו לה כבר משאבת דלק, לחץ טורבו ( מחלות ילדות ),

אני מעוניין חוץ ממכון בדיקה לקחת למוסך של מישהו שמומחה לפג'ו שיסתכל על הרכב באיזור המרכז (חולון, ראשון, תל אביב)..

פורסם

מוסיף עוד קול לגבע.

רק שים לב שהם לא עובדים בשישי, ותתאם מולם הגעה כי הם עמוסים בעבודה. שלא תחכו סתם הרבה זמן.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

למה לזנוח את אורן בחולון? אורן שירותי רכב גם כן מתעסק בצרפתיות! תעשה סקר מחירים בין 2 התותחים האלה ואז תחליט. יש מגאן שאני מטפל בה היה אצל גבע אמר שהם בהחלט מקצוענים לגמרי רק שהמחירים שם דיי גבוהים. אז יכול להיות שאצל אורן תצא זול יותר על אותה העבודה.

פורסם

אין על מוסך גבע!

מקום שתוכל לשים את הרכב ולדעת שהוא ביד טובה.

אפשר לתת אלפי מחמאות אבל רק שתגיע לשם תבין כמה שזה אמיתי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא חושב שמדובר בהזנחה,

פותח השרשור מבקש המלצה על מוסך ואנשים ממליצים על סמך הנסיון שלהם.

מצטרף להמלצה על מוסך גבע, כשתגיע תבין למה ההמלצה הזו היא פה אחד.

פורסם

הערה לחיים - לא רק בתחום הרכב - המחיר זה לא הכל בחיים.

פורסם

מחזק את אלעד, שווה לשלם יותר על מוסך אמין, מנוסה, שמשתמש בחלפים איכותיים ויודע תודעת שירות מהי. שזוכה להמלצות גורפות ואין לו עבר מפוקפק.

באותה נשימה, ממליץ בחום על גבע, אין עליו בצרפתיות.

יום טוב גם לך

פורסם

היי,

בדיוק רציתי לפתוח שרשור דומה.

רכשתי אתמול 208GTI 2014 שמורה מאוד.

רציתי לברר לעתיד איפה כדאי לי לטפל ברכב.

אני מנתניה, אז אשמח להצעות באיזור.

אם אין - כנראה שגם אני אבדוק את גבע בבוא העת.

תודה.

פורסם

אל תתעצל - אנשים מגיעים מבית שאן, חיפה, דימונה וערד.

לא סתם מבקשים לתאם הגעה מראש. אני חיכיתי בכניסה האחרונה למוסך שבועיים בגלל הלחץ (לא משהו דחוף).

• תוכן חדש...