Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-אם איזה חומר אפשר לנקות את הריפודים בדלתות ואת הריפוד של התקרה? הם ממש מלוכלכים באוטו, נסיתי אם סנו שטיחים וכלום............

יש איזשהיא מטלית או מברשת שאפשר לנקות איתה את הדאשבורד בלי שהיא תשאיר עליו סיבים ממנה?

וכן איזה חומר מנקה טוב את הדאש בורד?

פורסם
-אם איזה חומר אפשר לנקות את הריפודים בדלתות ואת הריפוד של התקרה? הם ממש מלוכלכים באוטו, נסיתי אם סנו שטיחים וכלום............

יש איזשהיא מטלית או מברשת שאפשר לנקות איתה את הדאשבורד בלי שהיא תשאיר עליו סיבים ממנה?

וכן איזה חומר מנקה טוב את הדאש בורד?

תקרא הודעות קודמות, זה עוזר לפעמים...

פורסם

החומר לצמיגים של turtle wax בכלל לא מייבש את הצמיג,להיפך הוא מגן עליו מהתייבשות

ובכלל החומרים של turtle הם החומרים היחידים שאני משתמש בהם לטיפוח הרכב

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי מספר שאלות ולכן החלטתי להחיות את השרשור הזה (וגם כדי לא לפתוח שרשור חדש)...

אני מתכוון מחר לחדש את מלאי המוצרים שלי לניקוי הרכב אך יש לי מספר התלבטויות לגבי חלק מהמוצרים:

1. שמפו לרכב לצבע מטאלי - איזה שמפו מומלץ, האם קארפלן מומלץ או שמא יש סוג אחר של שמפו שמומלץ?

2. ווקס לרכב צבע מטאלי - אני מתכוון לקנות את הווקס של קארפלן.

3. חומר לפלסטיקים בתוך הרכב - אני חושב לקנות או את STP SUN OF A GUN או את הקצף של ארמור אל, השאלה היא האם קיים מוצר לחידוש הפלסטיקים? כלומר הפלסטיקים בתוך הרכב (צבע שחור) איבדו את הצבע ודהו מעט, האם בנוסף לחומר לניקוי הפלסטיקים ישנו חומר מומלץ לחידושם?

והאם שני החומרים שציינתי (STP וארמור אל) מספקים גם הגנה מהשמש לפלסטיקים?

4. באילו חנויות באיזור הרצליה או תל אביב כדאי לבקר כדי לקנות את כל החומרים האלו, יש חנות מומלצת? אני אהייה באיזור הזה מחר ולכן חשבתי שעדיף לקנות שם מאשר בב"ש.

תודה.

פורסם

תבדוק בפורום. רבים מחברי הפורום מציינים כי שימוש בנוזלים או משחות למיניהן על הפלסטיק או הצמיגים גורמים להגברת הבלאי בשמש!!!

אני אישית הפסקתי להשתמש בהם ומציע גם לך.

• תוכן חדש...