Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון אני שם לב שהרכב שלי קצת מאבד שמן ואני מוסיף מדי פעם קצת.

בדקתי כיוון של נזילות והכל תקין גם החלפתי את כל המחזירי שמן.

אמרו לי שיש בדגם של האוטו הזה(מחלה) של גומיות שסתומים,בעבר קראתי כאן בפורום תגובה של מאור30 שאמר שמחליפים את הגומיות כמו לחמניות.

קנינו את הכלים ואת הגומיות רציתי לשאול אם יש כמה דרכים להחלפה ? או שרק דרך אחת.

חבר אמר שצריך לפרק טיימינג קמשפטים וסעפת פליטה ולעשות את זה ככה איכשהו אני פחות מבין בעניין הזה.

אשמח אם מישהו שעשה את זה בעבר יוכל קצת להסביר על אופן העבודה.

האם יש שמן שהייתם ממליצים גם לשים לרכב ? קניתי ערכת טיפול והשמן שהביאו לי הוא של חברת ריינול 10W40 טיפול שעבר שמתי אותו אבל אמרו לי שעדיף לשים ולוולין מקס לייף.

תודה לעוזרים ושבת שלום !

פורסם (נערך)

הנה פרוייקט מצולם של חבר הפורום מאור 30.קח בחשבון שצריך להיות מקצוען,עם ידע כדי לבצע עבודה עדינה ומורכבת יחסית.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?598711-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%98-2003&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D+%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A0%D7%98

שים לב להודעה מס' 4 של מאור שאומר,שאין צורך לפרק-לא ראש מנוע ולא טיימינג.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא צריך להסיר שום טיימינג ושום קאמשאפט. בסהכ מרימים מיכסה שסתומים ומסירים את הפסנתר עם הנדנדים בזהירות ושמים לב שלא נופלים המרימים ההידראוליים. לצורך התהליך יש להשתמש בסט לחץ הפוך על מנת להחזיק את השסתום סגטר כל הזמן. יש להצטייד בכלי לכיווץ קפיצי השסתומים ובמגנט על מנת לתפוס את הקסוות שסוגרות על צלוחית כל שסתום על מנת מנת שלא יעופו בשיחרור שלהם. כלי חשוב נוסף הוא פלאייר יעודי לגומיות השסתומים על מנת לא לפצוע את החדשים ברכבה. אם אין לך את הכלים המתאימים כדאי מאוד להצטייד בהם. יש עוד כל מיני שיטות של השחלת שרוך למילוי הצילינדר שלא ייפול השסתום אבל חבל על הזמן שאתה תבזבז על שיטות שכאלה.

• תוכן חדש...