Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה גם מנסה לרכב על השאלה שלי.

בסך הכל ניסיתי לברר נקודה. והיא אם יש צמיגים אמריקאיים טובים בארץ במחיר טוב.

אתה לא חייב להגיד את רוב התוכן שלך רק כדי להראות שאתה יודע כביכול יותר טוב.

אם היית הראשון שעושה את זה הייתי לא מתייחס אבל רובכם עושים את זה וזה מתפרש כהתקפה על שאלה תמימה.

ממליץ לכם גם לשאול שאלות תמימות באינטרנט כי אפשר לגלות איתן הרבה דברים

נ.ב.

אם הייתם מאפשרים לאנשים לשאול שאלות תמימות אולי היה בסוף ביקוש למוצרים איכותיים יותר ואמריקאיים. אולי ישראליים אפילו. לווא דווקא צמיגים.

אבל ברגע שאתם מנסים לעקוץ כל מה שזז אז כלום לא זז

חביבי, אני מבין את ההרגשה שלך כשאנשים מתחילים לחנך אותך אבל תכל׳ס הכנסת לעצמך גול עצמי. זה פורום רכב ויכולת לקבל את האינפורמציה שלך ״נקייה״ אם היית שואל על צמיגים מייצור אמריקאי בלי לספר על שיקולים גיאופוליטיים.

לא מתחייב שעדיין לא היו מציעים לך צמיגים אחרים אבל הדיון היה יותר ענייני (כלומר, על הצמיגים עצמם)

פורסם

מבלי להכנס לכוונות הגיאופוליטיות שלך...שהם נושא לדיון באוף טופיק ולא כאן בפורום הטכני:

צמיגים זה עסק גלובלי ולכן יש מפעלים ליצור צמיגים בארה"ב אבל זה עבור השוק המקומי, ז"א חברת צמיגים צרפתית כמו מישלן יש לה מפעל ליצור צמיגים בארה"ב אבל אתה לא תוכל לקבל את הצמיגים שמיוצרים שם, אצלנו בארץ.

כנ"ל לגבי חברת צמיגים אמריקאית כמו גודייר עם מפעלי יצור בכל העולם כמו גם בארה"ב ושוב, אם תזמין צמיגים של החברה הזאת זה כנראה יהיה יצור ממפעל אירופאי או מהמזרח הרחוק.

הכי טוב יהיה לברר אם יש צמיגים בנמצא ממפעל יצור בארה"ב אצל פנצ'ריות מובחרות או יבואני צמיגים, תתחיל מכאלו שמפעל הבית הוא ארה"ב כמו קופר וגודייר.

אם באמת תקבל מידע קונקרטי בנושא אנא שתף אותנו.

• תוכן חדש...