Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הזה, את בעיית הקרקושים בדלתות פתרתי בעזרת Hadar hi-led האלוף שביצע איטום אקוסטי לדלתות + דלת תא מטען ואיכות החיים ברכב עלתה משמועתית.

כשהייתי אצלו גם העלתי בעיה שהגם הדשבורד מתחיל לקרקש אבל כיוון שהוא לא מתעסק עם זה ולא הייתי כבר בטוח מהיכן מגיעים הרעשים בגלל הדלתות אז הנחתי לזה.

כמה חודשים אחרי והרעשים מתחילים להיות יותר מורגשים, בעיקר מאיזור הקונסולה (בכל נגיעה או ברגע שהברך נוגעת נוצר רעש) ובדשבורד באיזור המפגש עם השמשה הקדמית לדעתי.

להערכתי כל זה נובע מהתקנות מקומיות שביקשתי שיעשו ברוב טמטומי ברכישת הרכב (חיישנים ומצלמת רוורס, כרית לטלפון נייד, מתאם וייז, קודן ואיתוראן :loco:)

והגענו להיום, אני עומד לפני טיפול 45K ואני מתלבט בפני שני דברים, האם להמשיך לטפל במרכזי בראשון לציון או לעבור למוטור-אפ בפתח תקווה שקרוב למקום העבודה שלי (חשוב לי לטפל כרגע בצ'מפיון כדי לשמור על אופציה לרצון טוב במידה ואזדקק)

הדבר השני הוא האם לבקש מהם לטפל בבעיית הקרקושים בדשבורד כיוון שהרכב לפני תום האחריות של השנתיים (לא ניתנה לי בזמנו אפשרות להאריך לשנה שלישית) או לפנות למקום מומלץ על ידכם שיפתור את את הבעיה הזאת.

אשמח להמלצות לגבי מוטור-אפ לגבי הטיפול ובכללי המלצות לטיפול בבעיות הקרקושים

תודה

פורסם

אם יש לך אחריות, אין כאן שאלה בכלל. תן להם לפתור. זה בחינם. אם לא יצליחו לפתור, או יפתרו לחודש חודשיים ואז זה חוזר, לדעתי הם יהיו חייבים לפתור שוב במסגרת האחריות, כי בעצם הם לא תיקנו מלכתחילה.

פורסם

shha - הבעיה עם זה שקשה לי לסמוך עליהם שיהיו מסוגלים לטפל בזה כי בתחושה שלי וניסיון העבר הוא לא מוצלח במיוחד, עד שלבסוף התייאשתי מהם, שילמתי ממיטב כספי לאדם פרטי לבצע את האיטום כדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד.

החשש שלי הוא שהם סתם יפתחו את הכל ויגרם יותר נזק (במקרה של הדלתות למשל הם השאירו קליפסים ישנים ושבורים ועליהם הרכיבו חדשים, כשהדר הראה לי את חשבתי שאני הוזה שמוסך מרכזי ומקצועי יתרשל בצורה כזאת)

Alf3 מעניין מה שאתה אומר, אני אבדוק את הכיוון גם למרות שבפירוש כשאני נוגע\לוחץ על הדשבורד הרעשים מפסיקים במעט אבל בנסיעה רגילה זה חוזר (לאוו דווקא כביש משובש)

פורסם

נראה לי שאני אתאם מחר את הטיפול, מצד אחד בתחושה חושב שעדיף לטפל בראשון מצד שני אני מאמין שייבשו אותי שם יום שלם וממש לא בא לי על זה.

למשהו יש המלצות על מוטור-אפ בפתח תקווה שלפחות קרוב למקום העבודה שלי אז אני יכול פשוט להשאיר את הרכב שם ולקפוץ כשיהיה מוכן...

פורסם

את הרעשים בדלתות פתרתי בעצמי, עם ספוגים אקוסטיים.

את הרעשים בסאן רוף פתרתי בעצמי, עם גירוז.

את הרעשים בדאשבורד פתרתי בעצמי, עם מכירת הרכב.

#חלאסיאט

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ברגע שנגמרת האחריות תשים קאטבק עם רעש עצבני, ולא תצטרך יותר לטפל בקרקושים.

באמת, סיאט לאון זה לא רכב מנהלים שקט, נוח ורגוע. הרכב הזה הופך להיות קרקוש אחד גדול כבר ב 80 אלף ק"מ.

פורסם

AlonBar אני ככל הנראה אחזיק את הרכב עוד חצי שנה-שנה ואחליף, לפחות בזמן שנשאר קיוויתי להינות ממנו

אני לא כל כך מסכים לגבי הקביעה שלך Alf3, יצא לי לנהוג ולנסוע באקסזמפלרים שלא היה בהם קישקוש שנסעו פי שלוש יותר ממני (כ-120K KM)

כמו שציינתי אני מאמין שזה נובע מהתקנות מקומיות שברוב טיפשותי ביקשתי כיוון שחשבתי שאם זה המתקינים שצ'מפיון עובדים איתם בהכרח זה יהיה יותר טוב, אבל כולנו חכמים יותר בדיעבד :-D (אם הייתי קורא פעיל יותר בפורום לפני כן סביר להניח שהייתי מסרב להכל)

לא בא לי שבמוסך יפרקו וישברו משהו אחר מחוסר מקצועיות אז כנראה שאבלע את הגלולה ואנסה למצוא דרך להשקיט את זה גם באופן עצמאי

פורסם
ברגע שנגמרת האחריות תשים קאטבק עם רעש עצבני, ולא תצטרך יותר לטפל בקרקושים.

באמת, סיאט לאון זה לא רכב מנהלים שקט, נוח ורגוע. הרכב הזה הופך להיות קרקוש אחד גדול כבר ב 80 אלף ק"מ.

לא ברור מאיפה הקביעה הזאת, אבל אני נוהג בסיאט לאון 2012 שעומדת על 125K וזה אחד הרכב הכי שקטים ונטולי קרקושים שהיו לי ושנסעתי בהם מעולם ובכלל פעם ראשונה שלי עם רכב VAG ואני סופר מרוצה בינתיים

אוהב את ההכללות בפורום

• תוכן חדש...