Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, זקוק לעזרתכם דחוף.

פורד פוקוס 2008 אוטומטית:

האוטו מניע כרגיל, אפשר להוציא את ידית ההילוכים מ-P ולהעביר לכל המצבים האחרים R N D, אך האוטו בפועל נשאר ב-P ולא נוסע.

בלוח השעונים מופיע P מהבהב.

כיבוי והנעה מחדש לא עזר, ניסיון להעביר הילוכים עם +- גם לא עזר.

לא היו שום רמזים לבעיה לפני כן.

מה זה יכול להיות?

תודה.

פורסם (נערך)

אפשר להניח שנשבר או התנתק החלק שמחבר קצה הכבל מידית ההילוכים אל תיבת ההילוכים עצמה:

https://4mycar.com.ua/goods_info?brand=FORD&number=1798222

0576484523d78c484fe5eec836b3ccf15.jpeg

אני ממליץ מאוד לכל בעל פוקוס כזו להזמין החלק מחו"ל ולשמור את זה בתא כפפות.

ייתכן אפילו שמכונאי של גרר יכול להחליף החלק במקום וגם זה אפשרי לבד אבל מעט מסוכן בגלל שצריך להיכנס מתחת לרכב.

אולי אפילו פיאסטות עם גיר אוטומט 4 הילוכים 2009-2012 זה אותו חלק עבורן.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בס"ד

אני לא מכיר את התיבה אצלך, א ב ל, אני מכיר תיבות עם שתי סוגי פעולה (בהקשר שלך).

1. תזוזה של הידית, מזיזה מכנית, מנוף על הגיר, לפעמים, מקום החיבור נשבר (יושב על הגיר).

2. תנועה והמצב של הידית, מועברות ליחידה, שהיא זאת שאחראית לחוות לגיר על מצב הידית.

תבדוק מה המצב אצלך..

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

לא צריך להיכנס מתחת לרכב, החלפתי את הבוקסה המדוברת כאשר הרכב עומד בחניה עם 4 גלגלים על הכביש. נעזרתי במצלמה של הטלפון כדי לראות יותר טוב.

מאפיין של התקלה הזו - ידית הילוכים זזה באופן חופשי לגמרי במסילה, בלי שום התנגדות.

קצה הכבל מתנתק מהסלקטור שעל הגיר, זה נמצא בחלק הקידמי של הגיר. לא הקצה שמחובר לידית הילוכים אלא הקצה שמחובר לגיר.

אפשר באופן זמני לקבע את קצה הכבל על הסלקטור עם אזיקון, זה יאפשר לשלב להילוך ולנסוע לקנות את הבוקסה.

פורסם

שלום שוב לחברי הפורום המופלאים.

חסכתם לי הרבה כסף וכאב ראש, כבר התחלתי לראות סרטים (גיר....:cry:)

טיפ לאיש מ"שגריר" ששם לי אזיקון + בוקסה שקניתי + עלות העבודה במוסך מזדמן (2 דקות) = 200ש"ח.

תודה רבה!!!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום שוב לחברי הפורום המופלאים.

חסכתם לי הרבה כסף וכאב ראש, כבר התחלתי לראות סרטים (גיר....:cry:)

טיפ לאיש מ"שגריר" ששם לי אזיקון + בוקסה שקניתי + עלות העבודה במוסך מזדמן (2 דקות) = 200ש"ח.

תודה רבה!!!

היי חברים, נתקלתי באותה בעיה אבל אני לא מצליח למצוא את המיקום שת הכבל? אפשא כיוון?

• תוכן חדש...