Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חג שמח חברים

אני מתלבט בין 2 רכבים, שאקנה אחרי החג

הונדה סיוויק האצ'בק 1.8 ידני מול פיג'ו' 308 1.2Tאוטומט

הרכבים בשנתונים 2014-2015

הצריכת דלק שלהם דומה, וזה משאיר אותי עם נוחות נסיעה ונהיגה קצת מהנה -

אשמח לעזרה מה עדיף לי מבניהם

רכב ראשון - תקציב של 50K-60K

עריכה אחרונה על ידי Oz4225
פורסם

לא נהגתי על הסיוויק אבל אני משער שבפיג'ו הנהיגה מהנה יותר, ובטח שנוחה יותר. (בנוסף הרכב אוטומטי לעומת גיר ידני, לא ברורה לי ההשוואה)

רק קח בחשבון את השוק, אם זה שיקול מבחינתך. את הפיג'ו יהיה קשה יותר למכור

פורסם

מיותר להוסיף ולפרט לגבי השוק של הפיג'ו 308,

אך אני בספק שלהונדה הידנית לא יהיה שוק פעיל, אמנם קהל היעד די מצומצם, אך כך גם ההיצע.

פורסם (נערך)

מאד פשוט : אם אתה חרד כלכלית: קנה הונדה.

אם אתה מבלה בפקקים ומחפש כסא טוב והנאה : 308 .

תזכור ש 308 בת שלוש מראש חטפה את רוב ירידת הערך בהתחלה ולדעתי תהיה זולה לרכישה מההונדה (אוטומטית) באותו שנתון.

מישהו בפורום עשה פה פעם טבלה אחזקה מפורטת לסיוויק מול צרפתיה מקבילה.

התוצאות היו מפתיעות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

על פי בדיקה ביד 2 ה308 זולה בכ20 אלף ש"ח. כמובן שזאת בדיקה שטחית בלבד מבלי להתעמק במצב הרכבים לדעתי זה היתרון גדול מאוד לצד ה308

פורסם
לא בטוח, הייתה פה סיוויק ידנית למכירה בפורום ולא נמכרה מהר במיוחד.

השאלה היא כמה הבחור רצה לעומת השווי של הרכב בשוק.

יש לי סיוויק אוטמטית,רכב מאוד אמין,מאובזר ונוח יחסית.

אני עם צמיגים של 4 ב400 אז על הנאה וחווית נהיגה לי איך להרחיב בינתיים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
שלום

לי הייתה סיוויק סטיישן 2015 ( מבוססת על האצ'בק ) טיפול פעם בשנה . רכב אמין למי שמחפש שקט וקצת פחות טכנולוגיה .

מה הכוונה פחות טכנולוגית?

זה רכב שאפשר להנות ממנו בתור רכב ראשון?

תודה רבה חברים על התגובות

פורסם (נערך)

כנראה הכוונה למנוע אטמוספרי ( ללא טורבו ) וגיר אוטומטי פלנטרי ( אין סיוויק סטיישן ידנית ).

מכל רכב אפשר ליהנות בתור הרכב הראשון. גם לי ההשוואה לא ברורה - אם אתה מעדיף רכב ידני , תקנה סיוויק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סיויק ידנית קשה למכור,אם תלך על 308 ברמת גימור פרמיום{יש המון אקטיב} לא תהיה לך בעיה למכור ותהנה גם מאבזור גבוה,פנסי ראשיים לד,גג פנורמי,אמברקס חשמלי,קי-לס,ועוד.

פורסם
סיויק ידנית קשה למכור,אם תלך על 308 ברמת גימור פרמיום{יש המון אקטיב} לא תהיה לך בעיה למכור ותהנה גם מאבזור גבוה,פנסי ראשיים לד,גג פנורמי,אמברקס חשמלי,קי-לס,ועוד.

חיפשתי המון כזאת,ממש רציתי את הרמה הזאת.

יש ממש בודדות והם בסביבות 80K -

לא מתכוון לקנות את האוטו במחיר כזה

פורסם

למה אתה חושב?

יש לי ידנית כזו. היה קשה למצוא.

בכלל, רכבים ידניים קל למכור. הביקוש נמוך אבל ההיצע עוד יותר נמוך

פורסם
חיפשתי המון כזאת,ממש רציתי את הרמה הזאת.

יש ממש בודדות והם בסביבות 80K -

לא מתכוון לקנות את האוטו במחיר כזה

יש גם ישנות ויתר פרמיום אבל הן מעטות יותר,תנסה למצוא אני ממליץ לך מנסיון רב עם הרכב.

• תוכן חדש...