Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס לימודי שפות - גרמנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתעניין בלימודי גרמנית.

ראיתי כל מיני חברות ואנשים פרטיים שמלמדים, כרגע הייתי רק בפגישה בברליץ והציעו לי קורס של 12 מפגשים.

יש למישהו המלצות בתחום? ניסיון עם ברליץ?

תודה!

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

לאיזו מטרה אתה מעוניין ללמוד?

בטכניון יש קורס גרמנית למתחילים, אתה יכול להגיע כמאזין חופשי. תגגל "קורס גרמנית טכניון" ותגיע לזה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני עובד בתל אביב, אז חיפה פחות רלוונטי.

אין מטרה מוגדרת. רוצה שתהיה לי עוד שפה וגרמנית מצלצל לי מוכר מהסבתא, למרות שאני לא מבין מילה.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

לימוד עצמי מסרטונים ותוכנות, טובים ככל שיהיו, לא מתקרבים לאפקטיביות של מפגשים קבועים בכיתה עם מורה שדובר את השפה על בוריה + אינטראקציה עם המורה ועם הכיתה.

יש מכון גתה בת"א, נכון ללפני עשר שנים היה בבית אסיה (מול איכילוב, ליד בנייני הדר דפנה).

קח בחשבון שללא התמדה בלימודים (לא משנה היכן) בתדירות של לפחות פעמיים בשבוע לאורך זמן, חבל על הכסף.

חזיר דיזל

פורסם

מחזק לגבי גתה.

כל מי שאני מכיר שהגיע לרמה שימושית (כולל מעבר לימודים עבודה וכו) בגרמנית למד דרכם.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף להמלצה על מכון גתה, עברתי דרכם ב-2 סמסטרים (סניף ירושלים),

והמדריכה הייתה מעולה. למטרה שלך, שהיא שמיעה ודיבור (ולא רק קריאה) -

אין תחליף לשיעורים פרונטליים בקבוצות קטנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...