Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש אצלי תקלה ברכב הרכב עומד ובנסיעה יש רעש ורעידות מכיוון המנוע כאילו יש לי אגזוז לחץ או פילטר פתוח

הפילטר אטום ולא פתוח פילטר רגיל לחלוטין.

שהרכב עומד יש רעידות קלות בכל הרכב ושאני מדליק מזגן זה טיפה מתחזק כנל גם הרעש

שאני מתחיל נסיעה הרכב סוחב רגיל ומשמיע טיפה רעש כאילו יש לי פילטר פתוח..

שאני מתחיל את הנסיעה ומגיעה ל1700-2000 סלד בערך מהירות של בין 80-100 קמ"ש יש רעידות קלות ורעש גם כן אבל רעידות בעיקר

ושאני מגיע לסלד 2200 בערך מהירות של 120 קמ"ש אני משחרר את הרגל מהגז ונותן לו להוריד מהירות לבד מבלי ללחוץ על הברקס הוא מתחיל לרעוד ממש עד שהוא יורד למהירות 80 קמ"ש 1700 סלד בערך ואז זה מפסיקות הרעידות

מנורת תקלה בלוח שעונים לא נדלק בכלל בVCDS נמצא תקלה אחת בלבד במנוע

p2070 intake manifold tuning valve stuck open

לרכב בדיוק לפני חודש וחצי הוחלף כל הקיט טיימינג כולל שרשראות עקב רעשים כמו טרקטור בהנעה קרה מדיי פעם

ויש לי תחושה שאיכשהו זה קשור

במידה והתזמון השתנה או לא יודע מה אז הוא אמור להראות קוד תקלה על זה?

תודה לכולם

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

• תוכן חדש...