Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פנס ראשי עם תקן אמריקאי לקרייזלר 300c

nargila
שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

יש ברשותי קרייזלר 300C והזמנתי לה זוג פנסים עם נורות הלוגן HB3/4 במקום הקסנון שהיה במקור, בגלל שנמאס לי לתחזק את המערכת הזאת. הוים קיבלתי טלפון שהמשלח נעצר ונדרש אישור משרד הרישוי, בנוסף הנציג אמר לי שכנראה החברת שליחויות לא תצליח להכניס את הפנסים ובעוד כמה ימים יצרו איתי קשר בכדי שאני אשחרר אותם בעצמי, במידה והבוחן של משרד התחבורה. משיטוט בפורום ראיתי שניתן להכניס לארץ פנסים בתקן DOT עם נורות HB3/4 אבל בכל מקום שחיפשתי אסמכתא לא מצאתי. אשמח מישהו יוכל לקשר אותי למסמך כלשהו שאוכל להציג על מנת לשחרר את הפנסים....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שזה יעזור, בחיפוש בגוגל עלה המסמך הבא:

http://rishuy.mot.gov.il/download.php?f=24700615.pdf

על פיו:

דרישת התקינה לפנסי חזית לרכב בתקינה פדראלית הינה:

FMVSS 108

Lamps, reflective devices and associated equipment

פנסים שיוצרו ע"פ התקינה הפדראלית של ארה"ב יותרו ע"פ 108 FMVSS רק לדגמי כלי רכב אשר פנסי החזית שלהם נבדקו ע"פ הוראת נוהל מס"ד 02564017.

חיפוש נוסף לאותה הוראת נוהל מעלה את המסמך הבא:

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/Motor-Vehicles/02564017.pdf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי גם בהזמנת פנס עם תקן אמריקאי לחבר.

מוזר כי לדעתי הפנסים האלו אמורים להיכנס לארץ ללא בעיה, יש עליהם תו תקן והם כבר נמצאים בארץ.

בכל מקרה טענו שלפנות למשרד התחבורה (טלפון שלא עונים בו בכלל = ניסיתי כמה וכמה פעמים בשעות וימים שונים) ולשלוח חזרה לשולח זה המון כסף ואם לא אני אשלם אחסנה עד שהפריט יושמד.

לא מצאתי עם מי לדבר במשרד התחבורה אז וויתרתי ויצרתי קשר עם איביי שאמרו לי מצטערים על התקלה ושהם יבדקו איפה נעצר המשלוח, וכמובן שאת כל הכסף קיבלתי מהם חזרה.

אם יש לך דרך לפנות למשרד התחבורה תפרסם אותה למען הפעמים הבאות ולמען האנשים הבאים או שבאמת תנסה שוב אבל דרך אמזון כמו שהמליצו.

עריכה אחרונה על ידי LPG
אמזון

ט.ל.ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז ככה, היום קיבלתי באופן רישמי את ההודעה שמשרד התחבורה לא מאשר את הכנסת הפריט לארץ. השגתי את הטלפון של מחלקת יבוא במשרד התחבורה (03-5657145) , ביום רביעי אנסה ליצור קשר... בכל מקרה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא אישור רישמי ליבוא

פנסים בתקן DOT עם נורות HB3/4 זה יעזור מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 7 חודשים מאוחר יותר...

בוקר טוב.

מחילה מפות"ש (מנסה להמנע מפתיחת נושא חדש).

שתי שאלות ברשותכם:

א. ברור שהפנסים אמורים להגיע לטובת רכב עם הגה שמאלי. מה הסימון ע"ג הפנסים לכך ?

ב. סימון E המדובר - האם מוטבע ע"ג הפנס עצמו ?

ג. היש בעייה עם יבוא פנסים משומשים (העומדים בתקני ארצנו) ?

תודה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...