Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 מדי פעם נחנקת בזמן ההתנעה

ronaldo17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, מדובר על יונדאי I30 2008 דגם ISPIRE אוטומטי, 120K ק"מ.

לאחרונה, אחת לכמה שבועות קורה שאני מניע את האוטו, פעם ראשונה האוטו לא מניע, פעם שנייה האוטו מניע וכמה שניות האוטו מרגיש נחנק בין מניע לבין נכבה, ואז אחרי 10 שניות הסלד מתייצב והכל בסדר.

זה קרה לי כבר איזה 3 או 4 פעמים, בתדירות של 1 ל 3 שבועות בערך.

אציין שהרכב מטופל כמו שעון, חלפים מקוריים בלבד, עבר טיפול לפני חודשיים.

האם יש מה לעשות, לבדוק, לתקן או שככה זה אמור להיות ברכב בן 10 שנים?

אציין ששום מנורת אזהרה לא דולקת בלוח השעונים, התחברתי גם עם רכיב ELM למחשב ולא נראית שום תקלה.

עדיין לא פניתי למוסך כי אני חושש שזה מסוג התקלות שגם המוסך לא ממש יידע מה לעשות ויחליף לי חצי אוטו עד שיעלה על התקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההתנעה חלקה ? אם כן ובהנחה כי במצבר תקין ,יש לבדוק מע' הצתה- מתי הוחלפו המצתים לאחרונה בדגש על מקוריים בלבד כל שנתיים או 20,000 ק"מ / שזו בעיה בסליל הצתה- גם שם יש תקלות לאחר 90,000 ק"מ.

אפשרות נוספת אם מע' ההצתה תקינה לבדוק את חיישן הקראנק שידוע אף הוא כמחלת הדגם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יודע להגיד איזה מצתים צריך לקנות לרכב הזה? מה הדגם עלי לקנות

הסתכלתי בספר טיפולים ונראה שהאם הוחלפו לפני 3 שנים, אז אתחיל בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה גר באיזור המרכז יש לך ביונדאי שופ,חלקי חילוף מקוריים של יונדאי.

תגיע אליו עם רשיון רכב ולפי מס' השילדה יתאים לך בדיוק.

כאן בהודעה מס' 3 אסף ציין את הסוג בדיוק.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?576539-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%A6%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i30&highlight=I30+%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...