Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

הבאת יציאה, בגירה. נשמע מעניין.

ואחרי שראיתי במו עיניי את השותפה של אשתי טובלת גבינה צהובה בתה, שום שילוב טעמים לא יפתיע אותי.

אני חוזר, גבינה צהובה ותה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואחרי שראיתי במו עיניי את השותפה של אשתי טובלת גבינה צהובה בתה, שום שילוב טעמים לא יפתיע אותי. אני חוזר, גבינה צהובה ותה.

דוגמה לא טובה, כי זה דווקא אחד השילובים החזקים. התה מביא את הגבינה למצב הביניים שבין מוצק לנוזל, ומוציא ממנה טעמים שאפילו בתנובה לא ידעו שיש שם. נסה והיווכח.

פורסם

פצצה גם עם גלידת שוקולד מריר ואם יש בה דובדבני אמרנה, בכלל...

לרוב יצרני השוקולד האיכותיים יש שוקולד עם צ'ילי. זה שילוב טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרגתם אותי פה.

דריש, תודה, ייבדק גם שם. לא חשבתי על זה משום מה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

באיזור חיפה יש כבר שלושה סטופמארקטים (יגור, צות קרית אתא וקסטרא), ועוד אחד שכונתי (אלמוגי).

לפי האתר של סטופ מארקט הסניף בנתניה (מתחם איקאה) הוא בסטטוס "בקרוב".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם
דוגמה לא טובה, כי זה דווקא אחד השילובים החזקים. התה מביא את הגבינה למצב הביניים שבין מוצק לנוזל, ומוציא ממנה טעמים שאפילו בתנובה לא ידעו שיש שם. נסה והיווכח.

אין סיכוי, תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מקסימום, נקנה גם אותו (הוא זמין להחריד ברשת שבה אני קונה כך שאין בעייה).

ברור שזמין, עד השניה שתחפש אותו ותגלה שהוא פתאום נעלם כי מרפי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
עזוב אותך מכל הצ'יפוטלה האלה ותקנה סריראצה (עם התרנגול בלוגו, לא המגעיל של טבסקו).

החריף הכי טעים ביי פאר.

p-6660-SARIRACHA-HOT-CHILI-SAUCE.jpg

זה בבקבוק זכוכית עדיף. זה עם התרנגול סתם חריף בצורה מוגזמת וחסר טעם.

~

כלל האצבע בישראל אומר שאת כל מה שאכיל ולא ניתן למצוא בסופר, ניתן למצוא ברשתות של הרוסים - טיב טעם וקשת טעמים. בדוק באתרים שלהם היכן הסניף הקרוב וסור לשם בהקדם.

עזוב שזה מזכיר לי את הילדות בשנות ה90 באוקראינה (בלשון המעטה לא התקופה ולא המקום שהייתי רוצה לחזור אליהם), גם רוב המוצרים תוצרת רוסיה ואוקראינה זה זבל תעשייתי פלסטיקי מלא בכימיקלים כדי לחסוך עוד רובל פה ושם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הסריראצה הולך נהדר עם מנות אורז ובכלל עם כמעט כל דבר, כולל גלידת וניל.

הבאת יציאה, בגירה. נשמע מעניין.

ואחרי שראיתי במו עיניי את השותפה של אשתי טובלת גבינה צהובה בתה, שום שילוב טעמים לא יפתיע אותי.

אני חוזר, גבינה צהובה ותה.

efb.png

KHB2PRx.jpg

20e.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סריראצ'ה, פה כבר נכנס העניין של "על טעם וריח"

מעולם לא נתקלתי ברוטב כזה מבחיל.

יותר נכון וסליחה שאני מגעיל, פעם אחרי בילוי הייתי קצת שיכור, עם המאנץ אכלתי פיצה ואז הגיע הקטע שהקאתי אותה.

ועם הטעם שנשאר לי בפה לאחר מכן הייתי בטוח שאחד החברים שם לי סריראצה על הפיצה, אבל לא, זו היתה רק פיצה, מיצי קיבה ואלכוהול שנתנו את הטעם הזה.

ואני פלפלון לא קטן והכנתי רטבים בחיי.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

~

כמו הרבה דברים טובים אחרים, הסריראצ'ה נהרסה ע"י הפאקינג מילניאלס שהפכו אותה לטרנד. פעם זה היה סתם רוטב שוליים לחובבי הז'אנר, היום אי אפשר להיכנס למסעדה אמריקאית או לאתר מתכונים דובר אנגלית בלי שידחפו לך את זה לכל מקום. מקווה שהם לא ישתעממו ויתלבשו לי על הצ'ילי המתוק, אחרת אצטרך לפתוח במסע הרג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עזוב אותך מכל הצ'יפוטלה האלה ותקנה סריראצה (עם התרנגול בלוגו, לא המגעיל של טבסקו).

החריף הכי טעים ביי פאר.

p-6660-SARIRACHA-HOT-CHILI-SAUCE.jpg

ניסיתי. לא רע, אבל גם לא נפלתי מהרצפה לכסא. עדיין לא מצאתי את הצ'יפופו שאני מחפש. ננסה לאתר אותו אחרי החג, יש לי יום סידורים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...