Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי הוא יצטרך בסוף גם לשלם על הנזק לרכב שלך וגם לתקן את הדלת של הרכב שלו. לפעמים קשה לי להבין את ההיגיון של האנשים....

לתביעה בבית משפט עדיף שיהיה לך דוח שמאי על הנזק שנגרם לך ( שגם עלותו נכללת בתביעה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון ,לא צריך בכל דבר לערב ביטוח , יש כאן בפורום שם של שמאי מומלץ ,כדאי שתבקש את פרטיו ,תדאג שהשמאי מכניס גם סעיף של ירידת ערך הרכב .

אני הייתי רק מביא דוח שמאי ותקן מתי שנוח לי .

פורסם

קוראים לו אלי אמרן, והוא יכול לעזור לך (להסביר לך בדיוק איך להתנהל).

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/143/%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%9F---%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יום אחד העובד שלי פגע באחד עם יגואר חדשה שבועיים על הכביש ושבר לו את כל הדלת, לרכב שלנו נשרט כל הצד,

גם ההוא עם היגואר לא רצה להודות בכלום אבל הביא לי את כל הפרטים, בכל מקרה בסוף הסוכן ביטוח שלו הוריד אותו מהעץ ובסוף הוא הסכים לשלם (ליגואר שלו היתה נזק של 80 אלף שח)

בקיצור זה אשמתו...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
לא נכון חיים : אתה יכול לתקן לבד בלי לערב את הביטוח ,למעשה להגיש תביעה מספיק דוח שמאי חתום ,ואתה יכול לתקן אחרי שתיקבל את הכסף מהנתבע

רוני אני יכול לדבר איתך בטלפון שתסביר לי כי הבנתי מכמה גורמים שאי אפשר

המספר שלי 052-7282266

פורסם

לאשתי היתה פגיעה דומה, פגע בה מישהו שהגיח אחרי עיקול בעת שנכנסה לרכב והיה צמוד לשורת הרכבים החונים. לשמחתנו נפגעה רק הדלת ולא אשתי.

חבר הפורום ישה שכנע אותי בקלות שאין לי קייס בתביעה (למרות שלאור הטופוגפיה חשבתי שיש קייס, הנהג הפוגע הבין שגם הוא נהג שלא כשורה, והודיע שלא יתבע אותנו על נזקיו). התיקון היה החלפת דלת, עלה 2500 ש"ח + מעמ (לסוזוקי סויפט). לא היה נזק נוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...