Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מיצובישי כריזמה 1.6 שנת 2002.

הרכב ברשותי כ-5 שנים במהלכן המזגן עבד ממש טוב.

בנסיעה האחרונה הרגשתי שפתאום לא יוצא קור.

בעמידה במקום בטורים סרק יוצא קור אבל לא כמו פעם.

במהלך נסיעה יוצא אך ורק איוורור.

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה לכולם.

פורסם

כמה אפשרויות:

1. אויר חיצוני נכנס קבוע למרות שהוא במצב סחרור פנימי, עקב תקלה.

2. מאורר רדיאטור מסתובב הפוך בגלל חיבור חוטים הפוך אליו (האם תוקנה לאחרונה תאונה או הוחלף רדיאטור?).

בברכה - רפי לין

פורסם

מוזר..

רפי לין היקר, אני חוויתי סיטואציה זהה וזה הסתדר לאחר שמצאו דליפה ותיקנו..

וכמובן מילוי גז.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

קודם כל בסיסי ביותר זה לשמוע האם יש קליק של מדחס בזמן כניסה לפעולה ומאוורר מסתובב.

אם יש קליק אז אפשר לגעת בצנרת לראות אם היא קרה .

אם אין קליל אולי יש בעיה בממסר או חסר גז , אם אין קליק האם הוונטה כן עובדת ? אם כן אולי יש בעיה בממסר כמו שכתבתי לי היה את הבעיה הנ"ל . וכמובן לבדוק לחצים וחוסר גז. קשה לי להאמין שוונטה הפוכה הבחור היה מציין את זה .

פורסם

גם לי יש כריזמה שהיתה עם הבעיה ופה בפורום אמרו לי לנסות להחלף את הממסר וזה פתר את הבעיה.

תנסה דבר ראשון להחליף ממסר, קח לדוגמה את הממסר של הצופר אם אין לך אחר ותחליף עם של המזגן לנסיון, הממסר של המזגן נמצא בקופסה קטנה נפרדת בצד שמאל ולא בצד ימין איפה שכל הממסרים והפיוזים.

נ.ב. זה רק במידה וזה שזה מקרר בסרק היתה חד פעמית באופן מקרי כי הממסר לפעמים משחק ולא שובת לגמרי.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אתה צריך לקחת את הרכב לבדיקה נורמלית כיוון שהכל יכול להיות.

חייב לציין כי גם למרות שיש כניסת אוויר חיצונית, מן הסתם הרכב יקרר היטב פשוט בקור מופחת, אבל עדיין יהיה קור מורגש ביותר.

כשיוצא אוויר חם או אין קור בכלל, זה כבר ממש לא משנה כניסת אוויר לפה ולשם.

בנוגע למאוורר, אומנם גם אם הוא מסתובב הפוך, עדיין במהלך הנסיעה דחיפת האוויר דרך קדמת הרכב וכו' מפצה על כך ולכן היה אמור להיות קירור גם כן.

בכל מקרה, תבדוק את הדברים שכתב רפי כך או כך, קל לראות את זה ויזואלית.

בנוגע לבעיות האפשריות?

1. בעיה במדחס

2. בריחת גז המזגן מהצנרות/מדחס ומרכיבים כאלו ואחרים אם קיבלו מכה, בלאי או נגיעה של מישהו באיזור אם היה טיפול לאחרונה

3. פיוזים/ממסרים

4. הזדמנות טובה להחליף פילטר מזגן על הדרך - יש להחליף אותו מדי שנה

הדרך הנכונה תהיה להגיע למקום שבודק מזגנים אם אין את הידע או היכולת בכללי ולהבין האם יש לחץ (גז) במערכת וכו'.

לא כל המקומות מקצועיים וטובים והשאיפה היא לא להגיע לחאפר שעמוס ביום שישי עם עוד 4 רכבים בו זמנית.

• תוכן חדש...