Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באדום

תודה רבה, עזרת מאוד! מבאס קצת שהרכב שתיין, ראיתי כתבה של מגזין אוטו שבה המזדה יצאה עם צריכת הדלק הנמוכה או בין הנמוכות במבחן וזה כלל אוקטביה טורבו, תיארתי לעצמי שזה כנראה יותר מדי טוב מלהיות אמיתי ושבטח הם נהגו בצורה שהטיבה עם המזדה אבל בתנאים יומיומיים היא לא תהיה חסכונית יותר ממתחרות עם טורבו.

אה ובדיעבד טעיתי עם ההבדלים בתמחור בין האצ׳בק לסדאן בליסינג, לא שמתי לב שההבדל במחיר נבע מהבדלים ברמת הגימור ולא במרכב, טעות שלי.

1. זמנו של חבר שווה כסף כמו של כולנו, אם הוא מעוניין לרכוש הוא יקבל את המידע הכי אמין בעולם, גם הסוכנים מזהים לקוח סרק כשהם רואים אחד.

2. הסברתי לך, אבל ארחיב במערכת המובנית של מאזדה igo מקבלת ממשק מלא עם המערכת ואילו הוויז הוא התקנה מקומית.

הוא יתן לו מידע על תמרורים ומהירות מותרת, גימיק חמוד.

יתרונות וויז למול המתחרה המובנה ניתן למצוא ברשת וחברך גם יכול לסור לסוכנות כדי להבין מה ההבדלים, אם יחליט לרכוש וויז ובאם לא יהנה ממידע על התצוגה העילית.

3. ביקשת מידע בעיקר לגבי כדאיות 0 קמ כפי שרשמת כמה הודעות מעלי ושים לב תשובה אחת לא קיבלת, אז מה יותר חשוב לחברך מפרט או כדאיות כלכלית של המהלך?

אם תרצה לשאול שאלות נוספות אתה מוזמן ואני גם לא אמנע ממך אבל לדעתי עדיף כאלו שיגרמו לאנשים להתעניין ולעזור ולא להתעייף, זו דעתי בכל אופן.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

בעיקרון ביקשתי מידע על כל השאלות ששאלתי כמו שמתן נתן לי, כשלא ענו שאלתי בעיקר על 0 ק״מ כי זה היה הנושא הבוער מבחינתו אבל אחרי זה התייחסו לנושאים אחרים וזרמתי עם הדיון כי גם אלו דברים שרלוונטים לקנייה.

זה לא שאני מונע ממישהו לספק מידע על כך בגלל שהדיון הלך לכיוון אחר, אם לא ענו על כך אז אני מניח שאין להם מידע ספציפי על זה מעבר למה שידוע לכולם (אובדן יד 1 וכו׳)

בכל אופן בסוף נעניתי גם על ה 0 ק״מ ודברים אחרים שעניינו אותנו וגם אתה נתת לי מידע מעניין, לא התכוונתי לעייף אותך או אחרים. תודה רבה על העזרה.

פורסם

עדכון למי שמתעניין: בסוף הוא קנה מאזדה 3 שחורה מ 0 ק״מ בת כ 5 חודש בצבע שחור, רמת גימור Comfort עם טיפול ראשון חינם ב 115K.

הוא כמובן עשה נסיעת מבחן והרכב הרגיש לו הרבה יותר זריז ונמרץ וטוב מהקשקאי (כצפוי)

למה לא הלך על רכב חדש יותר? כי רצה שחור, וכל החדשים יותר היו לבנים והוא בירר בכמה מקומות שמציעים 0 ק״מ ולאף אחד לא היה שחור, רק לבן או צבעים אחרים שהם לא שחור. כמו שאמרתי בנושא של הקקטוס נגד הקשקאי מאוד חשוב לו מהלוק והוא נדלק על המאזדה 3 בצבע שחור.

אני ייעצתי על רכב חדש יותר בלבן גם אם הצבע לא לטעמו אבל הוא התעקש. בכל אופן אני מרוצה בסך הכל מהרכישה הזו, הוא היה רגע מלשים 80K על קשקאי 2014 ככה שאין לי ספק שהקנייה הזו הרבה יותר עדיפה בכל אספקט. תודה לעוזרים.

פורסם

שיתחדש, בחירה טובה שאני שוקל אותה בעצמי...

איפה בסוף בוצעה הקנייה אם מותר לשאול?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...