Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת עסקה של מאזדה 3, 2 ליטר ב 0 ק״מ. עזרה.

Doron_Z
שימו לב! השרשור הזה בן 2238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אוקיי אז החבר שהיה נעול על הקשקאי 2014 (https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?657251-קקטוס-חדשה-VS-קשקאי-2014-מה-עדיף) ירד מהרכב אחרי שביצע נסיעת מבחן והתבאס מעד כמה שהרכב הרגיש איטי וכבד לו למרות שהוא מאוד התחבר למראה החיצוני שלה.

עכשיו אחרי שהאופציה הזו ירדה מהפרק הוא רוצה להעלות את התקציב וללכת על מאזדה 3 חדשה עם מנוע 2 ליטר בעסקת 0 ק״מ.

קודם כל, למרות שהוא הולך מן הסתם לבחון את הרכב, האם המאזדה 3 הוא רכב חזק וזריז? אין לו הרבה זמן פנוי ואם הוא ידע מראש שגם הרכב הזה מרגיש ״כבד״ ועצל אז הוא לא ינסה מראש. כמו שאתם מבינים חשוב לו שהרכב ירגיש נמרץ ועם כח.

2) מהם ההבדלים בין עסקת 0 ק״מ לבין קנייה של הרכב מהסוכנות מבחינת מה שמקבלים עם הרכב? ברור לו העניין שהוא לא נרשם כיד ראשונה וזה פחות מפריע לו כי הוא בונה על הרכב לטווח ארוך, אבל הוא רוצה לדעת האם יש הבדלים בין הרכבים מעבר לזה.

3) איך צריכת הדלק? כאמור הרבה מהנסיעות יהיו עירוניות, הרכב שתיין?

4) האם שווה להוסיף קצת לרמת גימור קומפורט או שמספיק הספורט?

5) בגלל שגר ומתנייד בעיקר באיזור גוש דן הוא מעדיף מרכב האצ׳בק שגם יפה יותר לטעמו אבל משום מה זה יקר יותר, זו סתם שאלה כללית אבל מסקרן אותנו למה בעצם הוא יקר יותר מהסדאן.

6) יש לכם עוד הצעות שמתאימות לדרישות שלו? חשוב לו רכב לא עגלה, אמינות גבוהה (לכן רכבי ה DSG למיניהם יורדים מהפרק). לוק יפה ואם אפשר גם לא שתיין במיוחד זה בכלל יהיה נחמד, מחיר בסביבות ה 115K.

תודה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקפצה... מישהו יכול לתת פידבק לפחות על חלק מהשאלות?

בעיקר על האם העסקה ב 0 ק״מ שווה מול היבואן ומה בדיוק מפסידים בה מבחינת הרכב חוץ מיד? זה די דחוף הוא רוצה כבר לסיים עם הרכישה של הרכב בשבוע הבא והוא בנאדם עסוק מאוד מבחינת זמן פנוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוכל לעזור לך מניסיוני, המאזדה כנראה תצרוך מעט יוצר מחברותיה הוואגיות. היא נחשבת זריזה יחסית לרכבים עם מנוע פלנטרי אבל ביחס למנועי טורבו היא לא (מאוד תלוי מאיזה רכב חברך מגיע אליה).

מבחינת רמות הגימור, קומפורט היא רמת גימור בדרגה אחת פחות מרמת ספיריט, רמת ספיריט היא הגבוהה ביותר.

8) ידני זה הכי אחי 8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוכל לעזור לך מניסיוני, המאזדה כנראה תצרוך מעט יוצר מחברותיה הוואגיות. היא נחשבת זריזה יחסית לרכבים עם מנוע פלנטרי אבל ביחס למנועי טורבו היא לא (מאוד תלוי מאיזה רכב חברך מגיע אליה).

מבחינת רמות הגימור, קומפורט היא רמת גימור בדרגה אחת פחות מרמת ספיריט, רמת ספיריט היא הגבוהה ביותר.

לא יודע. מנסיון מועט אמנם, נהיגה חד פעמית של כחצי שעה, התרשמתי שהיא מהירה ועם המון כוח ב- 2 ליטר.

לגבי הדגמים - אתה טועה. במאזדה החדשה אין ספיריט. יש ספורט, קומפורט ופרימיום שהיא יקרה בכמעט 15K יותר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא בא מניסאן אלמרה משנות האלפיים המוקדמות (מנוע 1.8 ) ומנסיעת מבחן בניסאן קשקאי 2014 עם מנוע 2 ליטר. נתון של 165 כ״ס נשמע די מפלצתי ואני מופתע לשמוע שהמנוע הזה נופל ממנועי טורבו קטנים יותר עם פחות סוסים.

לא יודע. מנסיון מועט אמנם, נהיגה חד פעמית של כחצי שעה, התרשמתי שהיא מהירה ועם המון כוח ב- 2 ליטר.

לגבי הדגמים - אתה טועה. במאזדה החדשה אין ספיריט. יש ספורט, קומפורט ופרימיום שהיא יקרה בכמעט 15K יותר.

נכון אין ספיריט. הקומפורט שווה את התוספת על הספורט? הפרימיום לא בא בחשבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^

הקומפורט כחדשה, עולה 3,000 ש"ח יותר.

ההבדל למיטב ידיעתי הוא במערכת LAS (לסיוע לחזרה לנתיב) וכן צג נתונים עילי בנוסף ללוח המחוונים.

כל שאר האבזור זהה. פער לא גדול, האם שווה? לשיקולך...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך ניסיון עם הצג העילי?

לא כל כך הבנתי מה הפואנטה שלו, אילו נתונים הוא מציג שם והאם אתה חושב שזה מוסיף לרכב.

ניסיתי למצוא על זה פרטים ולא מצאתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך ניסיון עם הצג העילי?

לא כל כך הבנתי מה הפואנטה שלו, אילו נתונים הוא מציג שם והאם אתה חושב שזה מוסיף לרכב.

ניסיתי למצוא על זה פרטים ולא מצאתי.

מציג את מהירות הרכב ואם מותקנת תוכנת ניווט igo, אזי תציג גם נתוני תמרורים/ניווט.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהירות הרכב נראה לי קצת מיותר ובטח הוא ישתמש כמו כל עם ישראל בוויז ככה שעל igo הוא לא ישלם. לא ממש קריטי אם ככה. תודה.
כלי דיי שימושי.

הוויז יכול לפעול במקביל לigo, שלא מצריך הגדרת ניווט, כך שאתה מרוויח משתי העולמות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סלח לי אבל את כל השאלות האלה "החבר" שלך יכול לקבל בסוכנות.

פתחת פוסט על נושא אחד וגלשת במהירות לאחר.

ברשת יש המון מידע ואפילו יהיה טוב אם תקפצו לסוכנות כדי שתוכלו לקבל תמונה מלאה על הכל.

חבל פשוט שבנאדם שכן יתעניין בכדאיות רכישה 0 קמ יגלה שהדיון בכלל הוא על מפרט של מאזדה 3.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך מבין למה שמת את החבר במרכאות, אני לא שואל להנאתי שאלות על דגם שאני לא מתכוון לרכוש (רק בתחילת השנה רכשתי קליאו ידנית חדשה)

הוא ילך לסוכנות בשביל לתאם נסיעת מבחן אבל הוא רוצה לקצר תהליכים כמה שיותר כי הזמן שלו ממש מועט ובאמת תהיתי בתמימות אולי מה יוצא לו מ igo שרץ במקביל לוויז כמו שהצעת, סליחה שהעדפתי לשאול אותך בשביל תשובה דוגרית על דברים במקום שישאל סוכן מכירות שהרי ידועים באמינותם הרבה.

בכל מקרה תודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז החבר שהיה נעול על הקשקאי 2014 (https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?657251-קקטוס-חדשה-VS-קשקאי-2014-מה-עדיף) ירד מהרכב אחרי שביצע נסיעת מבחן והתבאס מעד כמה שהרכב הרגיש איטי וכבד לו למרות שהוא מאוד התחבר למראה החיצוני שלה.

עכשיו אחרי שהאופציה הזו ירדה מהפרק הוא רוצה להעלות את התקציב וללכת על מאזדה 3 חדשה עם מנוע 2 ליטר בעסקת 0 ק״מ.

קודם כל, למרות שהוא הולך מן הסתם לבחון את הרכב, האם המאזדה 3 הוא רכב חזק וזריז? אין לו הרבה זמן פנוי ואם הוא ידע מראש שגם הרכב הזה מרגיש ״כבד״ ועצל אז הוא לא ינסה מראש. כמו שאתם מבינים חשוב לו שהרכב ירגיש נמרץ ועם כח.

הרכב מספק ביצועים סבירים עד טובים ביחס לקטגוריה, לעומת הקשקאי הוא בטוח יותר זריז, אני חושב שבסעיף הזה אומנם אין את הדחיפה או המכה של הטורבו של המתחרות אבל בהחלט יש כוח זמין ומספק.

2) מהם ההבדלים בין עסקת 0 ק״מ לבין קנייה של הרכב מהסוכנות מבחינת מה שמקבלים עם הרכב? ברור לו העניין שהוא לא נרשם כיד ראשונה וזה פחות מפריע לו כי הוא בונה על הרכב לטווח ארוך, אבל הוא רוצה לדעת האם יש הבדלים בין הרכבים מעבר לזה.

אין הבדל חוץ מיזה שכמובן הוא יד שניה והרכב מקבל ירידת ערך של 12-13 אחוז במחירון לפי לוי יצחק (כשהוא ימכור, יצטרך למכור גם בפחות, כמו שהוא שילם פחות בקניה עצמה)

3) איך צריכת הדלק? כאמור הרבה מהנסיעות יהיו עירוניות, הרכב שתיין?

שתיין מאוד, צפה ל1:8 1:9 שזה כאמור כ400 ק"מ למיכל בנסיעה שהיא עירונית בלבד ומשתפר ככל שמשלבים יותר בין עירוני.

4) האם שווה להוסיף קצת לרמת גימור קומפורט או שמספיק הספורט?

בהתאם לשיקולים שלכם, תעברו על המפרטים תראו אם זה משהו שמדבר אליכם ואם התקציב לדעתכם מצדיק את זה, אינדבידואלי לחלוטין, אישית אני תמיד שואף לגרסא המאובזרת ביותר, כמובן במסגרת התקציב מהסיבה שאני לא רוצה להתבאס בעתיד שחסר לי משהו ברכב ו/או להתפתות לשלם על התוספת הזו לאחר מכן.

5) בגלל שגר ומתנייד בעיקר באיזור גוש דן הוא מעדיף מרכב האצ׳בק שגם יפה יותר לטעמו אבל משום מה זה יקר יותר, זו סתם שאלה כללית אבל מסקרן אותנו למה בעצם הוא יקר יותר מהסדאן.

אתה בטוח שזה יקר יותר? באתר של מזדה המחיר זהה, אולי בליסינג זה שונה, בכל מקרה אין ספק שעדיף הצ'בק בגוש דן, למרות שגם היא תיהיה לא קטנה שם, קח בחשבון 100 ליטר פחות בתא מטען.

6) יש לכם עוד הצעות שמתאימות לדרישות שלו? חשוב לו רכב לא עגלה, אמינות גבוהה (לכן רכבי ה DSG למיניהם יורדים מהפרק). לוק יפה ואם אפשר גם לא שתיין במיוחד זה בכלל יהיה נחמד, מחיר בסביבות ה 115K.

מזדה מזדה מזדה, בכל קטגוריה, מ2 עד 6 למעט הCX3 שלדעתי מוגזמת במחיר שלה, אני אוהב את המכוניות האלו, אני קצת ממסוחר (יש לי 2 ו- 6 בבית) אבל באמת שהרכבים האלו מהווים תמורה מצוינת למחיר והדור החדש שלהם מהמם בעיני מבחינת עיצוב חיצוני ופנימי.

תודה לכולם.

באדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך מבין למה שמת את החבר במרכאות, אני לא שואל להנאתי שאלות על דגם שאני לא מתכוון לרכוש (רק בתחילת השנה רכשתי קליאו ידנית חדשה)

הוא ילך לסוכנות בשביל לתאם נסיעת מבחן אבל הוא רוצה לקצר תהליכים כמה שיותר כי הזמן שלו ממש מועט ובאמת תהיתי בתמימות אולי מה יוצא לו מ igo שרץ במקביל לוויז כמו שהצעת, סליחה שהעדפתי לשאול אותך בשביל תשובה דוגרית על דברים במקום שישאל סוכן מכירות שהרי ידועים באמינותם הרבה.

בכל מקרה תודה על העזרה.

1. זמנו של חבר שווה כסף כמו של כולנו, אם הוא מעוניין לרכוש הוא יקבל את המידע הכי אמין בעולם, גם הסוכנים מזהים לקוח סרק כשהם רואים אחד.

2. הסברתי לך, אבל ארחיב במערכת המובנית של מאזדה igo מקבלת ממשק מלא עם המערכת ואילו הוויז הוא התקנה מקומית.

הוא יתן לו מידע על תמרורים ומהירות מותרת, גימיק חמוד.

יתרונות וויז למול המתחרה המובנה ניתן למצוא ברשת וחברך גם יכול לסור לסוכנות כדי להבין מה ההבדלים, אם יחליט לרכוש וויז ובאם לא יהנה ממידע על התצוגה העילית.

3. ביקשת מידע בעיקר לגבי כדאיות 0 קמ כפי שרשמת כמה הודעות מעלי ושים לב תשובה אחת לא קיבלת, אז מה יותר חשוב לחברך מפרט או כדאיות כלכלית של המהלך?

אם תרצה לשאול שאלות נוספות אתה מוזמן ואני גם לא אמנע ממך אבל לדעתי עדיף כאלו שיגרמו לאנשים להתעניין ולעזור ולא להתעייף, זו דעתי בכל אופן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...