Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאחר שנמכרה ה-C3 2012 שהייתה ברשותה, צריך לקנות רכב חדש.

נוסעת מעט מאוד, צריך רכב קטן (אבל לא מיני, לפחות סופר מיני).

שיהיה חסכוני אבל לא עצל (מודיעין הרבה עליות). שנתון 2014 ומעלה, אוטומט.

היא מאוד רוצה סוזוקי, אל תשאלו אותי למה, אבל אין לי בעיה עם זה.

אמרתי לה שאני חושב שהספלאש היא אחלה (ה-C3 הייתה גבוהה, גם הספלאש כזו) אבל לא בהכרח חייב גבוהה.

בעיקרון התקציב הוא סביב 40K ש"ח, אבל היא שקלה גם להשקיע עוד קצת ואולי ללכת על דאצ'יה חדשה (גם בגלל האחריות).

באופן כללי הרכבים שחשבתי:

ספלאש

דאצ'יה סטפוואי

I10 (פחות מעדיף, אבל אשמח לשמוע חוו"ד)

מיקרה

ספייס סטאר (קטנה מדי?)

קליאו צורה חדשה

פיקנטו (קצת יקרה)

על מה הייתם הולכים בהתחשב בבקשות לעיל + אחזקה לא יקרה ואמינה?

תודה לעוזרים. :)

עריכה אחרונה על ידי roimoseri
פורסם

רוצה ספלאש? תקנו לה ספלאש.

רכב אמין וחסכוני, מרווח מקדימה ונוח לכניסה / יציאה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנסיעה של ט קילומטר ביום נושא החסכוני זניח לחלוטין. אם במקום 10 ליטר דלק לחודש ילכו 20 זה כל כך משנה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על הדאצ'יה אני ממליץ לוותר בגלל גיר רובוטי חד מצמדי שפחות נעים בזינוקים בעליה.

הספלאש אפשרות טובה, גם סוויפט יכולה לבוא בחשבון, היא קצת יותר נאה אבל הישיבה פחות גבוהה.

מיקרה וספייסטאר דיי מזכירות את הספלאש בזה שהן בין מיני לסופר מיני. אישית אני חושב שהספייסטאר נוחה ונעימה יותר, תא הנוסעים בסיסי אבל נעים יותר משל המיקרה בזכות צבעים בהירים. בשלב מסויים היה שיפור באבזור עם שליטה מההגה, חיישן גשם ועוד כמה דברים קטנים.

פורסם (נערך)

הספייס יכולה להתאים אמינה, חיסכונית ומאובזרת במיוחד החל מסוף 2014.

בעיר דווקא נוחה בזכות מתלים רכים, היא מרווחת מרכבי המיני מאחור.

היונדאי גםמאופציה טובה, מושבים תומכים יותר וסלון נעים יותר בזכות שני צבעים, אבל היא גירסת ה 1.2 תהיה יקרה מאשר הספייס סטאר לאותו שנתון.

קליאו רכב הרבה יותר חזק, איכות חומרים עדיפה אבל בעיר נוקשה, כמו כן היו פה תלונות לגבי הגיר באזור 50-60 אלף.

דאציה רכב נוח ומרווח, אבל בעיר הגיר ברובוטי פחות נעים אם כי נסיעת מבחן תראה לאמא שלך אם היא תסדר איתו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק אפשרות לאופל קורסה. לדעתי יותר איכותית מכל מה שיש לך ברשימה והיא גם סופר מיני, לא מיני.

במקרה של קורסה גם אם מבקשים מעל התקציב שלכם - עדיין אפשר להתמקח יפה.

פורסם

פיקנטו. מרגיש ונוסע כמו אוטו של גדולים.

נכון...יקר אבל שווה את הפרמיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ביקשת לא מיני והפיקנטו היא מיני וקטנה יותר מרוב המכוניות פה. קיה ריו זו סופרמיני שיכולה לבוא בחשבון במקומה.

פורסם

לחמותי יש ספלאש כבר 5 שנים והיא נוסעת כמו אימך כ-5 ק"מ ליום. הרכב מתאים מאוד, 0 תקלות ורק לפני הטסט האחרון הוחלפו רפידות.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...