Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פספסתי את הודעת המכירה שלו. כאן היה לו מזל אבל לא קל למכור רכבים כאלה היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה אומר שמכרת תוך שבוע... לא צריך סבלנות לזה. תוסיף תוסף handz ליד 2, ותראה מכוניות שתקועות שם חודשים, במקרה של האלו 500 שקל פחות ממחירון זה בטח 10 אחוז מהמחירון..

פורסם

לנסות תמיד כדאי. בכל עסקאות הטרייד שעשיתי (וכמעט תמיד אני הולך לטרייד) אני מנסה למכור עד מועד קבלת הרכב החדש. אם הצלחתי אז יופי ואם לא אז יש לי את רשת הביטחון של הטרייד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה לוקח מהם מימון?

אם לא תתן להם הצעה של 152,500 + איתוראן, חיישני רוורס, מרימי שמשות, זה המבצע האחרון שהיה שלם להסתדרות המורים.

תסגור אתם אולי כמה שקלים יותר כי אתה כנראה לא מורה.. אך בטווח הזה כנראה תסגר עסקה.

זה סיפור קלאסי של רווח הטרייד מיבואן, היבואן מרוויח פעמיים: פעם אחת אתה לא מקבל לרוב שקל הנחה ופעם שניה אתה נשחט בתנאי הטרייד, הפתרון למכור ולהביא מזומן לסניף ללא טרייד ואז כושר המיקוח עולה פלאים.

9,500 שקל זה הרבה מאוד כסף ושווה להתעסק במכירת הרכב בשביל כזה סכום.

סגרתי עסקה על 154K רכב על הכביש כולל כל אביזרי המיגון אגרה ומגני רוח.

אליהו, אתה שוכח רק שאף רכב לא נמכר במחירון (לא נקי ולא משוקלל) ולרכב הספציפי הזה שהוא רכב נפוץ יש גם תיקון מכה מקדימה.

לגבי רווח היבואן, לא מציע לך בכלל להיכנס לפינה הזו כי קודם כל היבואן והלקוח לא שותפים ושנית רכב יכול לעמוד במגרש גם שנה והשנה הזו עולה הרבה מאוד כסף (הרבה מעבר לירידת ערך הרכב).

למרות זאת מכרתי ב-500 ש"ח מתחת למחירון.

אף אחד לא נכנס לרווח היבואן, פשוט ההצעה שניתנה כאן חסרת פרופרציות לטעמי.

ללא ספק היה לו מזל, אני רואה מכוניות שמתייבשות חודשים.

גם מזל צריך בחיים, אם לא מנסים לא יודעים...

פספסתי את הודעת המכירה שלו. כאן היה לו מזל אבל לא קל למכור רכבים כאלה היום.

לא קל אבל עדיין היו 3 מתעניינים רציניים מאוד בתקופה קצרה שהרכב פורסם, כאשר הנמוכה ביותר היתה 29500 שזה 7000 ש"ח מעל ההצעה של הטרייד אין...

אתה אומר שמכרת תוך שבוע... לא צריך סבלנות לזה. תוסיף תוסף handz ליד 2, ותראה מכוניות שתקועות שם חודשים, במקרה של האלו 500 שקל פחות ממחירון זה בטח 10 אחוז מהמחירון..

ה 500 ש"ח מתחת למחירון הרכב במקרה שלי היה 1.5%...

מה שניסיתי להעביר בעדכון המכירה שלי, זה שתמיד שווה להמתין עם הטרייד אין ולנסות את מזלך בשוק הפרטי שכן צריך קונה אחד רציני ואם האוטו במצב טוב ושמור אפשר לחסוך הרבה מאוד כסף...

פורסם

תתחדש, למעשה קנית בדיוק במחיר שרשמתי, במבצע הסתדרות המורים זה לא כלל את האגרה ואצלך כן.

עוד דבר שצריך לדעת מהשרשור הזה, מחיר הסגירה בסוכנויות הרכבים צריך להיות כפי המבצע האחרון שהיה להם בחבר/הוט/הסתדרות המורים וכדומה, אולי כמה שקלים יותר אך בטווח הזה ולא במחיר המחירון.

• תוכן חדש...