Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צעירים היום מאבדים עניין ברכבים ובנהיגה בכללי:

https://www.thecar.co.il/תופעה-הצעירים-של-ימינו-ללא-ממהרים-להוצ/

יכול להעיד על עצמי. עברתי לעיר גדולה באירופה לפני כמה חודשים, עם מערכת תחבורה ציבורית טובה 24/7z

אם בהתחלה חשבתי לקנות רכב, היום אני מבין שזה פשוט הוצאה מיותרת לגמרי. פעמיים שכרתי רכב לסופי שבוע ארוכים - וזה הספיק לגמריי. ואני נשוי עם ילדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אוהב מרכב 3 דלתות. הדלת ארוכה יותר, נוח יותר להיכנס ולצאת.

רגיל לגמרי שאין דלתות מאחורה. קורה לי שמישהו מצטרף לנסיעה ומחפש את הידית לדלת האחורית.

לדעתי יותר יפה בלי דלתות אחוריות, הייתי קונה שוב, אבל אני כמעט תמיד נוסע לבד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברגע שסיאט הפסיקו את גרסת ה-3 דלתות לאיביזה - זה היה רק עניין של זמן עד שיחתכו את הלאון והמיי בגרסת 3 דלתות.

זה עוד הגיע אחרי שהפסיקו עם גרסאות ה-3 דלתות גם לאאודי A1 ו-A3.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני בספק אם לקשיחות יש תפקיד משמעותי, בשני המקרים הקורה קיימת והיא הנושאת בעומס. לגבי השאר - צודק.

תכל'ס, אופנה וביקוש. למבנה הזה אין שום יתרון מבחינה פרקטית ואם ממש מתעקשים על 3 דלתות יש מספיק כלי רכב בז'אנר הספורטיבי שמספקים את הסחורה.

גם יתרון מבחינה פרקטית הוא סובייקטיבי:

עבד אתי בחור בגובה 2 מטר.

הוא קנה פיקנטו עם 3 דלתות, כי הדלתות הקדמיות הקצרות של הפיקנטו עם 5 הדלתות הקשו עליו את הכניסה לרכב ואת היציאה ממנו.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

יכל להיות שהאופנה הזו תחזור אלינו מכיוון הקרוסאוברים. הרי אנחנו כבר בעידנם, יכל להיות שהאופנה תשקע קצת ויחפשו רענון נראה יותר קרוסים סטייל האוויק 3 דלתות עם מראה ספורטיבי.

פורסם
גם יתרון מבחינה פרקטית הוא סובייקטיבי:

עבד אתי בחור בגובה 2 מטר.

הוא קנה פיקנטו עם 3 דלתות, כי הדלתות הקדמיות הקצרות של הפיקנטו עם 5 הדלתות הקשו עליו את הכניסה לרכב ואת היציאה ממנו.

מה לבחור בגובה 2 מטר ופיקנטו? :lol:

אני מסכים שעבור השילוב הנדיר של גבוה-במיוחד-שפשוט-חייב-משום-מה-לקנות-סופר-מיני,

דלתות רחבות נוחות יותר. לאדם הממוצע - זניח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...