Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבשנים האחרונות יותר ויותר יצרניות החליטו להפסיק להציע גרסאות 3 דלתות.

לא חסרות דוגמאות לכך (פיקנטו, איביזה, פולו, A קלאס, A1 ועוד רבות אחרות..).

אשמח לדעת למה זה?

ואם למישהו יש תשובות מבוססות - מה טוב.

שמעתי את התירוץ העלוב של חלק מהמעצבים / מנהלים שהדגם שלהם עם עיצוב כה דינמי שאין צורך בגרסת ה-3 דלתות. קשקוש.

תשובות למישהו?

פורסם (נערך)

ירידה בביקוש. המכוניות האלה היו פופלאריות בעיקר אצל צעירים בערים אירופאיות . עקב הצפיפות הרבה עוברים לדוג או תחבורה ציבורית ומי שכבר קונה רכב מעדיף אותו בתצורה משפחתית ככל הניתן.

זו אגב לא מידע מבוסס אלא הניתוח שלי.

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

פשוט אין ביקוש כמו פעם, ואנשים מעדיפים יותר פרקטיות.

התופעה הכי בולטת בהוט האצ'ים , שפעם כמעט כולן היו 3 דלתות וכיום רק הפיאסטה ST מיוצרת כחדשה עם דגם 3 דלתות .

(ה208 והקורסה לקראת הסוף, והשמועות אומרות שלא תהיה תצורת 3 דלתות בדורות הבאים.

פורסם
ירידה בביקוש. המכוניות האלה היו פופלאריות בעיקר אצל צעירים בערים אירופאיות . עקב הצפיפות הרבה עוברים לדוג או תחבורה ציבורית ומי שכבר קונה רכב מעדיף אותו בתצורה משפחתית ככל הניתן.

זו אגב לא מידע מבוסס אלא הניתוח שלי.

צעירים היום מאבדים עניין ברכבים ובנהיגה בכללי:

https://www.thecar.co.il/תופעה-הצעירים-של-ימינו-ללא-ממהרים-להוצ/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קשיחות מרכב, משקל ונראות סובייקטיבית

אני בספק אם לקשיחות יש תפקיד משמעותי, בשני המקרים הקורה קיימת והיא הנושאת בעומס. לגבי השאר - צודק.

תכל'ס, אופנה וביקוש. למבנה הזה אין שום יתרון מבחינה פרקטית ואם ממש מתעקשים על 3 דלתות יש מספיק כלי רכב בז'אנר הספורטיבי שמספקים את הסחורה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי בלבד, בתור אחד שהיו לו שני רכבים בחייו עם שלוש דלתות, הדבר פשוט פחות נוח.

למשל, אם אתה צריך (לא קורה הרבה אבל כשקורה) להכניס אדם מבוגר מאחורה, זה לא נעים עבורו.

דוגמה אחרת, להוריד מישהו במפרצון או בצידי דרך (באופן בטוח, כן?) והוא יושב בספסל האחורי, אז צריך לקום, לפתוח לו את הדלת או שהיושב לצד הנהג צריך לעשות זאת.

דוגמה שלישית, אני סטודנט ומרבה ללכת עם תיק גב, אם מישהו מצטרף אליי לנסיעה, אז צריך להניח את התיק בתא המטען או לקפל כסא ולהעבירו לספסל האחורי, נכון שזה נשמע שולי, אבל עם הזמן הדבר מעיק משהו.

דבר אחרון, הדלתות ארוכות יותר, כך שאם במקרה איתרע מזלך ואתה צריך להחנות בין שני רכבים, צריך לדאוג לרווח גדול יותר מכרגיל כדי לפתוח את הדלת באופן שלא יפגע ברכוש של זולתך.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

למי שלא מתעדכן החדשות יצרני הרכב בארה"ב מפסיקים לייצר מכוניות נוסעים לגמרי.

באירופה המצב דומה רק בקטן, הדגם הנמכר ביותר של רנו באנגליה זה הקפצ'ור.

לא קליאו או מגאן, קפצ'ור.

יצרני הרכב שעד לא מזמן היו מייצרים 3 מכוניות עכשיו מייצרים 3 מכוניות 4 ג'יפונים אז משהו הם צריכים להפסיק לייצר.

פורד הורגת את מכונית הנוסעים

אייל

פורסם

פורד זו לא כל יצרני הרכב בארה"ב, וטרם שמענו הצהרות דומות משברולט, קרייזלר, טויוטה הונדה ארה"ב ,ניסן ארה"ב , אקורה ,אינפינטי ושאר מותגים עם נתח שוק פעיל שם, וחלקן הציגו לאחרונה דגמי סדאן חדשים. למה להגזים סתם?

פורסם

מאוד פשוט, כי זה לא פרקטי.

מנסיון אישי, הרבה יותר קשה לחיות עם רכב 3 דלתות מאשר רכב 5 דלתות, בלי קשר לאם אתה רווק או בעל ילדים.

ולכן אנשים היו להם כאלה בעבר רוב הסיכויים שלא יקנו יותר (כמוני למשל) אלה אם כן ממש אין ברירה,ולכן עם הזמן הביקוש יורד.

2017 Type R

פורסם

דוגמה שלישית, אני סטודנט ומרבה ללכת עם תיק גב, אם מישהו מצטרף אליי לנסיעה, אז צריך להניח את התיק בתא המטען או לקפל כסא ולהעבירו לספסל האחורי, נכון שזה נשמע שולי, אבל עם הזמן הדבר מעיק משהו.

תיקים צריך תמיד להניח בתא המטען. לא משנה כמה דלתות יש לך.

וכן, 2 דלתות זה פחות פרקטי, אבל רוב המכוניות עושות פשרות בפרקטיות לטובת עיצוב. ב2 דלתות לפחות זה מוסיף יופי לעיתים קרובות. לעומת זאת, בעיצובים מודרנים בדרך כלל להפך. דוגמה אחת מיני רבות - ניסן ג'וק.

צריך לשקול את הדברים לפני שקונים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני יכול לחשוב על שלוש דלתות רק ברכב עם שני מושבים, אחרת זה כאב ראש לא קטן למי שאינו 'זאב בודד'.

לא פרקטי בקיצור ואולי קצת פחות בטוח במקרה תאונה, בעיקר אם יש נוסעים מאחור (חילוץ לא עלינו).

פורסם

אני יודע שקבוצת VAG מזניחה את ה 3 דלתות בגלל פרשת הדיזלגייט, אין תקציב לפיתוח ולדגמים "מיותרים".

ולחברים פה, לדעתי מרכב קופה הוא מושך יותר ויפה יותר (M4, GTR, סיוויק קופה EJ1/2) מרצדס C63S וכו' אבל רק בתור רכב שני/סופ"ש או ילד לבן טייקון מהרצליה פיתוח

פורסם
פורד זו לא כל יצרני הרכב בארה"ב, וטרם שמענו הצהרות דומות משברולט, קרייזלר, טויוטה הונדה ארה"ב ,ניסן ארה"ב , אקורה ,אינפינטי ושאר מותגים עם נתח שוק פעיל שם, וחלקן הציגו לאחרונה דגמי סדאן חדשים. למה להגזים סתם?

קרייזלר כבר חתכה מההיצע את דודג' דארט וקרייזלר 200.

שברולט לא הציגה מחליפה מודרנית לסוניק ונראה שימיה ספורים - אפילו בארץ השיווק פסק לפני שנה וחצי.

אבל אט אט מצמצמים את היצע הדגמים לטובת קרוסאוברים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...