Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הרכב של אמי, יד ראשונה 60 אלף ק״מ.

התחיל רעש מהצד הימני של המנוע.

צילמתי סרטון:

מנוע קר, רכב בניוטרל, מזגן מכובה.

הרעש לא מאיזור האלטרנטור, נשמע כמו גריסה קצת..

תודה מראש,

אסף

פורסם

צריך לבדוק אם הרעש מרצועת אביזרים/מותחן/גלגלת/ מדחס כלשהו.

אם הרצועה לא הוחלפה מעולם זה הזמן להחליפה ועל הדרך לבדוק את שאר הדברים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב יאושפז מחר במורשה, תחושת בטן שלי אחרי שיטוט במרשתת - רעש מכיוון הCVT. אין רצועות או מותחנים בצד הזה של המנוע. מקווה לטעות.

פורסם

עדכון מעכשיו:

המוסך המורשה טוען שהלך הגיר CVT ורוצה 14 אלף ש״ח. נציג השירות הודה שהגיעו ״כמה רכבים״ עם בעיה דומה. הרכב מושבת,

קראתי פה באחד השרשורים שהאחריות לגיר הוארכה, אפשר לקבל אסמכתא לנושא? קראתי גם שהיו תיקונים בעלויות של 3000₪ - איך אני מצליח להוציא מהם דבר כזה?

הרכב בן 5, יד ראשונה, 60 אלף ק״מ, טופל במשך כל התקופה במורשה וננהג ע״י אישה מבוגרת.

אשמח לכל עזרה שהיא, גם בפרטי.

תודה!

פורסם

אז אחרי פניה לשירות הלקוחות של קרסו והמתנה דל יומיים לתשובה ממנהל בכיר יותר, הגיר יוחלף בחדש עם שנתיים אחריות.

העלות היא כ6000₪ כולל הכל, פחות מהסכום המקורי אבל עדיין מכה לכיס.

רכב בן 5, 50 אלף ק״מ - תסיקו לבד אם שווה או לא.

לדעתי הוגן, בטח אל מול האלטרנטיבה.

פורסם (נערך)

יפה, אז חזרנו ל ₪6000 .שיטת מצליח.

זה דרך אגב שקול אם היית רוכש מקרסו הרחבת אחריות ל 5 שנים. אותו הסכום רק בפריסה ל 60 תשלומים.

אל תרגיש רע, זה קורה. גם בסיטרואן אתה יכול להשאיר סכום כזה על תקלה ידועה מחוץ לאחריות...

נניח אמא שלך היית קונה הונדה ג'אז ומשלמת בקנייה תוספת במחירון של ₪10000 , היית מרגיש עם זה יותר טוב ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הגיר הרציף הזה בעייתי לא רק בגוק.

לפחות יהיה לך שקט לשנים הבאות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...