Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרמנית חסכונית עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני מתכנן להחליף את הגולף שלי (2.0 אוט' 2001).

ואני קצת מסתבך בהיצע, במיוחד במנועים ההיצע ענק!

בתכלס אני צריך רכב לא קטן אבל לא ענק עם מנוע נורמלי ולא אחד שלא יסחוב לי בעליות וכדומה

ובעיקר חסכוני!..

חשבתי על מנועי דיזל אבל לא בטוח בזה אשאיר את זה למומחים פה,

תודה לעונים ;)

פורסם

אז במקרה זה באמת עדיף לך דיזל, העניין הוא שבתקציב הנ"ל אתה תצטרך להתפשר על שנתון נמוך יחסית.

דבר הפותח פתח לתקלות (ואף בלאי) יקרות במנועי דיזל.

מכיוון שאינני מבין כל כך במנועי דיזל וברכבי דיזל, המתן לחכמי הפורום...

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

למה אתה סגור על גרמניות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אולי איביזה עם 1.2 טורבו תיכנס בתקציב.

יחסית זריזה וחסכונית.

אפשרי בהחלט

מישהו פה יש לו אחת ויכל לומר לי עליה פרטים?

ספריאל אני פשוט מתחבר לגרמניות :)

עריכה אחרונה על ידי Yaron Nagar
פורסם

איביזה 1.6\1.4 בטוח תיכנס לך בתקציב והן מגיעות גם כאוטומטיות וגם ידניות.

אני מחזיק איביזה 1.6 ידנית עם צריכת דלק ממוצעת של 1-15 ב 5 שנים האחרונות לאורך 54500 ק"מ.

סה"כ רכב מאוד אמין לא חוויתי איתו שום תקלות מיוחדות, טיפולים שגרתיים בלבד לאורך הזמן שהוא אצלי.

פורסם

1.4 ו1.6 שניהם אטמוספריים בשנים האלה.

הייתי ממליץ לחפש דווקא פאביה 1.6 אוטומט מאותן שנים שמגיעות עם גיר פלנטרי רגיל 6 הילוכים ולא עם גיר כפול מצמדים , פחות חסכוני אבל יותר אמין ופשוט יותר לאחזקה.

פורסם (נערך)
אפשרי בהחלט

מכונית זו לא אשה. האם ניסית "להתחבר" למכונית צרפתית\אנגלית\אמריקאית\יפאנית\קוריאנית, או שהרכב הראשון שלך היה גרמני ומאז אתה ממשיך במסורת?

מכונית זו לא אשה, ואתה לא צריך לגדל אתה ילדים. בבחירת רכב כדאי מאד לשמור על ראש פתוח, במיוחד כאשר תקציבך מוגבל והדרישות שלך גבוהות. מצבך הוא "בחירתו של הקבצן" - אתה צריך לרכוש את הרכב המתאים שנופל לידיך, בררנות יתר תשאיר אותך קרח מכאן ומכאן.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אפשרי בהחלט

מכונית זו לא אשה. האם ניסית "להתחבר" למכונית צרפתית\אנגלית\אמריקאית\יפאנית\קוריאנית, או שהרכב הראשון שלך היה גרמני ומאז אתה ממשיך במסורת?

סה"כ תקציבך מוגבל ודרישותיך גבוהות. מצבך הוא "בחירתו של הקבצן" - אתה צריך לרכוש את הרכב שזמין לך ומתאים לצרכיך. אם תהיה בררן מדי לא תמצא רכב.

פורסם
1.4 ו1.6 שניהם אטמוספריים בשנים האלה.

הייתי ממליץ לחפש דווקא פאביה 1.6 אוטומט מאותן שנים שמגיעות עם גיר פלנטרי רגיל 6 הילוכים ולא עם גיר כפול מצמדים , פחות חסכוני אבל יותר אמין ופשוט יותר לאחזקה.

בשנים האלו? וכמה זה בערך פחות חסכוני ?.

ספריאל ניסיתי לנהוג לגעת, מכוניות אמריקאיות צרפתיות וכוליי..

לא אהבתי האיכות הרכבה הפח החלש החוסר טכנולוגיות לעומת הגרמניות..

שלא לדבר על הנדסת אנוש שיורדת מהגרמניות

• תוכן חדש...