Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במהלך עמידה ברמזור ליד הבית, הרכב התחיל לרעוד כתוצאה מקפיצות בטורים - במקביל שמתי לב שהמזגן הפסיק לעבוד ודוושת הבלם נהייתה קשה מאוד (מגבר בלם הפסיק לעבוד כנראה?). התקדמתי קצת למפרץ בצד הדרך ועצרתי את הרכב שם.

גם לאחר כיבוי והתנעה מחדש הטורים קופצים, הבלמים והמזגן לא עובדים.

מכיוון שיום שישי וכל המוסכים סגורים, אין לי כל כך מה לעשות עם הרכב עד יום ראשון... למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

מדובר בסקודה יטי ידנית 2013 שעברה סה"כ 50,000 ק"מ עד כה (ומטופלת במוסך יבואן מדי שנה).

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
כ
פורסם

בד"כ זו בעיה בצנרת הוואקום - לבדוק את כלל צנרת הוואקום.

זו צנרת של צינורות גומי ופלסטיק קשיחים, באזור סעפת היניקה - האזור העליון במנוע

אשר אליו מחוברים צנרת כניסת האוויר למנוע, ובית המצערת - ויציאת צינור וואקום קשיח למגבר הבלמים.

אפשר וצינור נקרע או יצא מהמקום - ואפשר ושסתום הלחץ החד-כיווני - הנמצא בצינור הקשיח

נשבר או דולף.

במצב הנ"ל - כאשר יש דליפת אוויר, מגבר הבלמים לא עובד - ולכן מסוכן לנהוג ברכב.

הדליפה מצנרת אוויר הוואקום - גורמת גם לסיבובי מנוע לא יציבים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נמצא העבריין - הצינור שבתמונה התנתק לחלוטין וזה מה שגרם לבעיה. ברגע שחיברתי אותו, כל התופעות נעלמו לחלוטין.

הבעיה - הוא רופף מאוד. כל כך רופף שבנסיעה קצרה, ברגע שנתתי קצת גז שמעתי בריחה של אוויר מכיוון המנוע והוא השתחרר שוב (הפעם מהכיוון השני) - לא נראה שיש משהו שמחזיק אותו במקום... איך אפשר להדק אותו? חבק מתכת רגיל יעשה את העבודה?

WhatsApp Image 2018-07-06 at 8.01.06 PM.jpg

פורסם

לא נראה לי שמשהו נוגע בו (אבל אני אבדוק את זה מחר בבוקר), הוא פשוט מאוד רופף - אני מצליח לנתק אותו עם היד בלי מאמץ בכלל אז הגיוני שברגע שיש קצת לחץ הוא עף. נראה לי מוזר מאוד שהוא לא מקובע למקום, וגם אין עליו שום סימן של חבק שאולי היה ונפל בדרך... ננסה לקבע אותו מחר בצורה נורמלית.

יש עדיין טעם לנסוע למוסך (ברגע שאני אקבע אותו)? יש משהו שהם יכולים/צריכים לעשות עם זה?

פורסם

אתה נשמע כמו בחור שמבין את חשיבות הבלמים, חפש בגוגל תמונות של תא מנוע זהה לשלך- גיר ידני כמובן.

מה לגבי הגומיה מסביב לצינור שמתחברת למגבר?

האם תקינה??

קודם קבע אותה במגבר, ורק אז הצינור אליה.

פורסם (נערך)

צילמתי לך איך נראה הצינור אצלי.

IMG_1047.JPG

בקצה הצינור בצד של החיבור למגבר הבלם יש מאין חבקן מפלסטיק קשיח שמחזיק את הצינור. נראה שגם אצלך הוא קיים אך אולי הוא שבור.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על התמונה. אחרי פירוק הצינור מסתבר שהוא סדוק לחלוטין בשני הקצוות ולכן לא מחזיק מעמד - הסדקים בצד התחתון של הצינור ולכן לא מופיעים בתמונה וגם לא שמתי לב אליהם עד שפירקתי אותו.

• תוכן חדש...