Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטבח שבו ברוטו כ- 10 מ"ר, דירה ישנה, כאשר כ- 3 או 4 מ"ר תפוסים ע"י ארונות המטבח, המדיח, המקרר וכו'.

הרצפה היא טרצו ישנה של פעם, מתפוררת, מוכתמת ומכוערת.

האם לינולאום יהווה פתרון טוב אבל זול? או אולי פרקט? הדירה מושכרת לטווח ארוך ובעלי הדירה יסכים לכל פתרון.

יש רעיונות אחרים? - יתקבלו בברכה.

אגב כיצד פותרים את בעיית השטח התפוס? למשל, אם בעוד שנה יצטרכו להחליף מדיח כלים, כיצד הוא יישלף החוצה? הרי תהייה מדרגה של הכיסוי החדש...

פורסם

זה מטבח סגור או פתוח?

אם פתוח זה יהיה מכוער לכסות רק אותו.

אם זה סגור אז עדיף הדבקת ריצוף רק במטבח. זה עדיף על לינולאום או פרקט.

בקשר למדיח כלים, אפשר להוציא אותו ולרצף ואז להחזיר אותו, רק לוודא שיש עוד מקום לגובה שיכנס אחרי הריצוף.

כמה הוא מוכן להוציא?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

האם המטבח הוא חדר נפרד או מהווה חלק מהסלון?

אם נפרד או מחובר לסלון קטן, אז אני הייתי הולך על פרקט (תרתי משמע). יהיה הרבה יותר יפה. רק שים לב שהוא חייב להיות עמיד למים (כלומר גם יקר יותר), מניסיון!

אם לארונות המטבח יש צוקל נשלף (סטנדרטי כיום), אז אין שום בעיה לשלוף אותו ולהניח את הפרקט כך שיגיע עד מתחת לארונות (עוצר לפני הרגליות). את הצוקל להחליף / להצר והלחזיר.

אם הארונות עומדים על במת עץ (אין צוקל נפרד) אז אפשר לשים פאנל של פרקט לאורך הבמה/צוקל.

לא הבנתי איך הפרקט מפריע להלחיף מדיח. אין בעיה לשלוף מדיח מובנה גם אם תהיה מדרגה של 1.5 ס"מ. אם הוא לא מובנה - פשוט מזיזים אותו לאנשהו בזמן הנחת הפרקט.

מעריך עלות של כזה פרויקט בקצת מעל אלף ש"ח כולל התקנה(תלוי איזה פרקט לוקחים).

פורסם

מדובר במטבח סגור.

אם זה סגור אז עדיף הדבקת ריצוף רק במטבח. זה עדיף על לינולאום או פרקט.

בקשר למדיח כלים, אפשר להוציא אותו ולרצף ואז להחזיר אותו, רק לוודא שיש עוד מקום לגובה שיכנס אחרי הריצוף. אז זהו, שאין שם מרווח מספיק... :?

שווה לבדוק אפשרות לפוליש. זה רעיון מענין. תוכל בבקשה לפרט? את מי מזמינים? למה לשים לב? והאם יש טיפול מונע לאחרי הפוליש?

אם נפרד או מחובר לסלון קטן, אז אני הייתי הולך על פרקט (תרתי משמע). יהיה הרבה יותר יפה. רק שים לב שהוא חייב להיות עמיד למים (כלומר גם יקר יותר), מניסיון!

אם לארונות המטבח יש צוקל נשלף (סטנדרטי כיום), אז אין שום בעיה לשלוף אותו ולהניח את הפרקט כך שיגיע עד מתחת לארונות (עוצר לפני הרגליות). את הצוקל להחליף / להצר והלחזיר. אין צוקל.

אם הארונות עומדים על במת עץ (אין צוקל נפרד) אז אפשר לשים פאנל של פרקט לאורך הבמה/צוקל.

לא הבנתי איך הפרקט מפריע להלחיף מדיח. אין בעיה לשלוף מדיח מובנה גם אם תהיה מדרגה של 1.5 ס"מ. אם הוא לא מובנה - פשוט מזיזים אותו לאנשהו בזמן הנחת הפרקט. ובכן, הוא מובנה בפנים אבל ניתן לשליפה קדימה, החוצה. השאלה היא איך יבצעו זאת בעתיד לבוא, לאחר הנחת הפרקט?

פורסם

לגבי פוליש יש חברות שמגיעות, מנקות את החריצים בין הבלטות, אוטמות אותן ואחר כך משייפות את המרצפות. הורדת השכבה מחדשת אותן ומבריקה אותן. אחר כך הן מורחות חומר איטום ומבריקות אותן.

לגבי חברות ספציפיות אין לי שמות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היות והמטבח רטוב, זה לא מתאים לפרקט וללינולאום - מים נכנסים מתחת ומסריחים.

פוליש אם הרצפה עדיין במצב סביר או הדבקת ריצוף יעשו את העבודה.

פורסם

פוליש. עדיין מאוד באופנה ״ללכלך״ על הטראצו ולהחליף אותו בכל הזדמנות

לקשקוש פופולרי עדכני שמחזיק פחות מעמד,

אבל עדיין מדובר בריצוף הכי עמיד שיש, בסדר גודל.

נתקלתי בפרקטים במטבחים, משום-מה זה נפוץ בחו״ל,

לפחות אצלי בבית אני לא מבין איך זה יכול לתפקד עם ילדים חובבי השפרצות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
היות והמטבח רטוב, זה לא מתאים לפרקט וללינולאום - מים נכנסים מתחת ומסריחים.

בדירה הקודמת שבה גרתי היה פרקט בכל הדירה כולל מטבח (הותקן 5 שנים לפני שעברתי משם). לא היו שום ריחות וזה למרות שאשתי לא מסוגלת לשטוף כלים בלי לשפוך כמויות על הרצפה (עניינים של גובה - מה שנוזל לי מהידיים לכיור, אצלה מטפטף מהמרפק לרצפה). מה שכן, מכיוון שהפרקט במטבח לא היה עמיד במים (אותו אחד בכל הדירה), הוא התחיל להנזק ויזואלית (פינות מתנפחות למשל).

בדירה הנוכחית עשיתי פרקט רק בחדרים ועכשיו מצטער שכבר לא עשיתי בכל הדירה ומכיוון שהמטבח מחובר לסלון אז גם בו.

פורסם

יש פתרון חדש יחסית שיכול להתאים מצויין.

מדובר בריצוף PVC דמוי פרקט. שנראה מצויין ועמיד למים.

כנס לכל סניף של שטיחי כרמל ותוכל להתרשם. חלק מהדגמים יש גם בהום סנטר (גם ייבוא של כרמל).

יש כמה סוגים - אחד נצמד בהדבקה (דבק דו צדדי), אחרים מתברים בקליק או בנעילה כמו פרקטים.

חפש גם בגוגל GERFLOR SENSO

פורסם

אם המרצפות לא ממש שבורות (תמונה?) פוליש יחזיר את הריצוף למצב חדש. אם חברת הפוליש מקצועית הם יטפלו היטב גם בסדקים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

תודה לכולכם.

אני מניח שכעת נותר רק למצוא חברת פוליש רצינית וגם כאן אבקש עזרתכם.

מבדיקה ראשונית שערכתי ברשת, אני מבין שמדובר בשוק פרוץ, כלומר כמו אינסטלטורים, שיפוצניקים וכו', שוק שבו כל בחורצ'יק אחרי צבא יכול לשכור/לרכוש מכונה ולהציע שירותיו, מבלי בעצם ממש להבין בשירות, אחריות ומקצועיות (נושא הפוגות שהזכרתם). אולי אני טועה אבל באמת הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המתחילות ב- א.א.א.א.א.א. שירותי פוליש וקס...

הדירה נמצאת בגבעתיים.

תודות.

פורסם
. אולי אני טועה אבל באמת הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המתחילות ב- א.א.א.א.א.א. שירותי פוליש וקס...

הכרתי פעם בעל מסעדה ש-א.א.א. ניקוי שטיחים היו עושה לו ניקוי פעם בשבוע (אייטיז, שטיחים היו באופנה). חברת הניקוי עיצבנה אותו, אז פתח דפי זהב והזמין את א.א.ב., במחיר קצת יותר גבוה. הגיעה אותו מנקה שטיחים, עם חיוך מאוזן עד אוזן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנסיוני, פוליש לרצפה אל תזמין מחיפוש בגוגל אלא רק מהמלצות מאנשים.

הזמנתי את הראשון שיצא בגוגל, נתן הצעת מחיר בטלפון, כשהגיע לבית התחיל לחרטט "מה, זה רצפת שיש (שקר) צריך פה טיפול מיוחד זה יוצא יקר יותר בלה בלה בלה..."

בקיצור גם עשה עבודה בינונית וגם קיבל יותר ממה שסוכם מראש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...