Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות דמי ביטוח גבוהים שוקל להתקין מערכת התרעה, אבל אם כבר מחפש אחת שתעבוד בתנאים שבאמת דורשים אותה (גשם, ערפל וכו')

מבדיקה מתברר שב 2017 אייויקס עדכנו את מערכת ה RD-140 שכללה עד אז רדאר בלבד למערכת הכוללת רדאר ומצלמה יחד.

האם יש למישהו חוות דעת על המערכת הזו? בעבר נטען שהיא סובלת מהתרעות שווא רבות.

פורסם

הניסיון שלי איתה לא גדול - נסיעה של 5 דק' בעיר ו-15 מחוץ, באור יום שמים בהירים אבל שמש לא מסנוורת, היא הייתה מדויקת ולא צפצפה יותר מידי. כשציפצפה זה היה מוצדק.

ט.ל.ח

פורסם

לי ברכב מותקנת המערכת המזעזעת הזו. אמנם לא הגרסא העדכנית, אך הגרסא הישנה (הרכב שלי מודל 2013). למזלי אתמול לאחר שבוצע תיקון אצלי ברכב והורד המגן הקדמי ניתקתי אותה לפני שהתקינו אותו מחדש אז אני לא סובל יותר. התראות שווא, אין כל כך מה לשחק עם ההגדרות וככלל - אני נגד מערכות בטיחות אפרטמרקט.

2016 BMW M235i.

פורסם
בעקבות דמי ביטוח גבוהים שוקל להתקין מערכת התרעה, אבל אם כבר מחפש אחת שתעבוד בתנאים שבאמת דורשים אותה (גשם, ערפל וכו')

מבדיקה מתברר שב 2017 אייויקס עדכנו את מערכת ה RD-140 שכללה עד אז רדאר בלבד למערכת הכוללת רדאר ומצלמה יחד.

האם יש למישהו חוות דעת על המערכת הזו? בעבר נטען שהיא סובלת מהתרעות שווא רבות.

התרעות שווא קורות מהתקנה לא טובה של המערכת.

בנוסף יש התרעות שווא שהם קיימות כי בכל זאת יש מצבים לדוגמא בכיכר שהמערכת עלולה לתת התרעות שווא.

לגבי הוזלת הביטוח ממה שאני יודע ניתן לקבל גם על מערכת מצלמה בלבד.

מבחינת יכולות הרדאר יותר טוב

א.שמש מסנוורת

ב.גשם או ערפל וחושך מוחלט

ג.טווח כיסוי של 140 מטר קדימה לעומת 100 מטר במצלמה

רוב הנהגים מסתפקים במערכת מצלמה כי היא יותר זולה.

גילוי נאות אני יועץ מכירות באיוואקס.

ורוב הלקוחות שלי שאני מציע להם את הרדאר לא רוצים את המצלמה. כמובן בלי להתייחס ליכולת הכלכלית וכו'

Sent from my m8 using Tapatalk

פורסם
הניסיון שלי איתה לא גדול - נסיעה של 5 דק' בעיר ו-15 מחוץ, באור יום שמים בהירים אבל שמש לא מסנוורת, היא הייתה מדויקת ולא צפצפה יותר מידי. כשציפצפה זה היה מוצדק.

על איזה רכב חווית אותה? משער שברכבי עבודה/השכרה לא היו מתקינים את הגרסא היקרה.

את נושא הבעיות עם המערכת הישנה אני מכיר, לצערי לא שמעתי חווד ממשתמשים על המערכת החדשה.

כמה זמן היא בשוק, שנה וחצי?

פורסם
סיטרואן קקטוס, לא חושב שזה אמור לשנות משהו.

כוונתי הייתה האם פרטי או ליסינג.

משער שקקטוס יהיה פרטי.

• תוכן חדש...