Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

 

מחר אני מתוכנן לקחת רכב מסוג פיג׳ו 308 מודל 2015 מאחת מחברות הליסינג לבדיקה. אני יודע שלא בהכרח מומלץ לרכוש פיג׳ו אבל זה כבר סיפור אחר וזה מה שאני אוהב.

ברשותי היסטוריית הטיפולים של הרכב ודוח הבדיקה שבצעה החברה , חשוב להגיד שהם גם נותנים שנתיים אחריות.

להלן היסטוריית הטיפולים שעבר הרכב :

1. ב2015 הוא בצע שינוע לתאונה למוסך , ורשום : דלת קדמית , מראה חיצונית שמאל, תפס, מסמרה , החלפת דלת קדמית שמאל ומראה , החלפת כנף שמאל וצבע דלת כנף ומראה.

2. ב2017 הורגשה העברה לקויה בין הילוכים 2 ל3 ובוצע עדכון תוכנה לגיר.

3. שוב ב2017 הוא ביצע שינוע לאחר תאונה שגם בזמן זה ביצעו טיפול תקופתי , ע״פ הדוח בוצעו כלל הדברים שכולל טיפול כמו החלפת מסננים ונוזלים אך גם תוקן הצופר , החליפו פנס ערפל וכיסוי פנס ערפל בפגוש הקדמי , סופג פגוש , גריל לפגוש קדמי שמאל , פנס לד שבור ועבודות פחחות בחזית צד שמאל.

4. בסוף 2017 כנראה שהוא עשה תאונה נוספת ורשום בהיסטוריה : דלת קדמית ימין , עבודות פחחות עם נזק בצד ימין ותיקון דלת אחורית ועובודת צבע.

 

אני מבין שהרכב עבר לא מעט תאונות אבל אני חייב לציין שהוא נראה כעת כמו חדש גם מבפנים וגם מבחוץ.

אני ממש מתלבט , ברור שאם היתה פגיעה בשלדה הייתי מיד מוותר אבל בדוח בדיקה שהוצג לי בנושא שלדת הרכב רשום שיש תיקוני מרכב , משמעות נמוכה = סימני פגיעה דופן ימין , תיקוני מרכב וצבע ומעיכות ותיקון נזק בפגושים.

 

כמובן שהמחיר של הרכב שהם מבקשים נמוך מרכב שלא עבר כלל תאונות כי בעבר לפני מספר חודשים הוצע לי רכב כזה ללא תאונות במצב מצוין ב6000 ש״ח יותר ממה שהם מבקשים על הרכב הזה והמחיר ממש מתאים לי.

 

השאלה שלי היא:

1. כיצד אני יכול להיות בטוח ב100 אחוז שאין פגיעה בשלדת הרכב ובשאסי ? כמובן שאני אקח אותו לבדיקה במכון שמתאים לי

2. האם הייתם רוכשים רכב כזה שעבר כאלו תאונות כפי שציינתי.

 

אני ממש מתלבט ולכן אשמח לתשובות ענייניות ועזרה בקבלת ההחלטה.

 

המון תודה

פורסם

תקשיב. מדובר ברכב לא נדיר ולא מיוחד עם שוק רע. יש עוד הרבה ממנו בשוק בלי תאונה.

פה מדובר ברכב שעבר 2 תאונות. אם הם לא חותכים לך 50% מהמחיר חבל על הזמן של הבדיקה... זה מצב השוק.

 

הייתי מחפש אחת אחרת "קצת" שמורה יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עזוב את הרכב הזה הספציפי - עבר יותר מדיי תאונות.

אתה יכול לגלות את זה בבדיקה שתערוך לו במקום בלתי תלוי - אבל אני הייתי מוותר, וחוסך לי את העלות הזו של הבדיקה.

alfa 156 2.5.

×
×
  • תוכן חדש...