Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

יש לי לנסר שנת 09, 1.8, ואני רוצה להחליף נוזל קירור. יש חשיבות לנוזל קירור מקורי או שאפשר להסתפק ב zerex? גם ככה לפי הוראות יצרן צריך להחליף כל שנתיים, זה לא חמש או עשר שנים. ההבדל במחיר משמעותי. המקורי 4 ליטר עולה 160, ה zerex עולה 4 ליטר 60.

תודה, ליאור.

פורסם

מצטרף למארק, עדיף מקורי.

לשם השוואה, 2 ליטר נוזל קירור מקורי מוכן לסוזוקי, עולה 189 ש"ח וב 'חנות היבואן', יקר יותר.

פורסם

מאיפה ייצא בדיוק 7 ליטר? אתה מרוקן גם מבלוק המנוע עצמו? לגבי הזרקס נוזל מצוין ואם הוא עומד בתקנים לריכבך אז שים אותו בלי בעיה. אם הכסף לא משחק תפקיד שים מקורי.

פורסם (נערך)

כמו המלצת מאור.. שנייהם טובים ומתאימים.

ההחלפה היא, כמחצית מהכמות כ 4 ליטר.

מרוקנים את הרדיאטור ועוד נוזל אשר יוצא מהצנרת מיכל העודפים.

וממלאים נוזל קירור חדש - החלפה חלקית כל כ 4-5 שנים וכ 70-100.000 ק"מ.

לבצע את ההחלפה - כאשר המנוע קר.. קריר - לא חם.

בזמן הריקון.. אפשר לשמור קצת מהנוזל הישן שיצא - ולמלא איתו בחזרה במידה

וחסר קצת.

(לכן מספיק לקנות רק מיכל / גלון אחד, כ 4 ליטר)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אקשיב לעצתכם, אזמין מקורי.

דרך אגב, קצת הסבר על ביצוע ההחלפה - לפתוח פקק ריקון, האם כדאי גם לפתוח את הבאנד התחתון או לא? מיכל עודפים אפרק אשטוף ואחזיר.

אחרי שהכל יוצא, לסגור ולמלא רגיל מהפקק? איך אני מוציא אוויר? ממלא, נותן למנוע לעבוד קצת מוסיף?

תודה,

ליאור.

פורסם

אכן כך. רק תמלא לאט לאט שכל בועות האויר ייצאו ומידי פעם תעסה את הצינור התחתון והעליון על מנת שייצא כל האויר. אם יש פקק ריקון עזוב את הצינור התחתון. קיים אצלך מילוי דרך הרדיאטור או רק מהמיכל?

פורסם

עוד יותר טוב, קל, ופשוט. ברגע שהמיפלס הגיע על לקצה הפתח ללא בועות גם לאחר עיסוי הצנרת אתה מניע ומשלים תוך כדי. נותן לו לעבוד קצת עם רדיאטור פתוח ומחכה שהמיפלס יעלה מעט וייגלוש..מתחיל לעלות עד הקצה לפני גלישה סגור הפקק ובדוק הטרמוסטט שניפתח לאחר כמה זמן על ידי מישוש הצינור המוביל ממנו לרדיאטור. ניפתח הטרמוסטט ממתין לעבודת המאוורר. עשה 2 מחזורי עבודה זה הכל..סע לשלום. לא לשכוח בכל התהליך שהרכב מונע מומלץ שיהיה מחובר סורק obd לקריאת טמפרטורה מדוייקת של חום המנוע.

פורסם

הייתי במוסך המורשה , וזה מה שנתנו לי. 2 ליטר ואמרו לי למהול ב 2 ליטר מים. ששאלתי איזה, הבחור המחסן רץ ומילא לי מים שבהם הם מוהלים 2 ליטר בגריקן אחר (סה"כ היה בסדר גמור מצידו, עזר ולא ניסה לחפף אותי) ואמר לי לערבב. מה אתם אומרים? 1531061248773.jpeg

פורסם

היום בצעתי את ההחלפה, יותר קל ממה שחשבתי, 25 דקות עד שהמאורר עשה טובה והתחיל לעבוד...

תכלס נכנסו כמעט כל הארבעה ליטר, תודה לכולם על העצות.

איפה אפשר להיפתר מהנוזל? בניגוד לשמן, שאני הולך למוסך באזור, זה יכול ללכת לביוב? או שהחומרים האלו קטלניים מידי.

• תוכן חדש...