Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה חודשים החלו רעשים מוזרים בעת בלימה (רק בשניות האחרונות של הבלימה). במוסך אמרו לי שיש עיוות קל מאוד בדיסקיות מקדימה וכרגע לא צריך לתקן. עכשיו זה כבר החמיר והגיע הזמן. אמנם הרכב עוצר בסדר גמור, אבל גם ככה מגיע הטסט תכף ונמאס מהרעש.

בכל אופן, אמרו לי אז שאפשר לתקן את העיוות ב-400 שח או לשים חדשים ב-500. גרם לי לתהות אם החדשים הם באמת חדשים, האם זה לא זול מדי? מוסך לא מורשה, סוזוקי סוויפט 2012.

תודה.

פורסם
אהלן,

לפני כמה חודשים החלו רעשים מוזרים בעת בלימה (רק בשניות האחרונות של הבלימה). במוסך אמרו לי שיש עיוות קל מאוד בדיסקיות מקדימה וכרגע לא צריך לתקן. עכשיו זה כבר החמיר והגיע הזמן. אמנם הרכב עוצר בסדר גמור, אבל גם ככה מגיע הטסט תכף ונמאס מהרעש.

בכל אופן, אמרו לי אז שאפשר לתקן את העיוות ב-400 שח או לשים חדשים ב-500. גרם לי לתהות אם החדשים הם באמת חדשים, האם זה לא זול מדי? מוסך לא מורשה, סוזוקי סוויפט 2012.

תודה.

פער מחירים מעניין.. נראה שהמוסך מעוניין למכור לך חדשים.

לא יודע כמה עולים חדשים לרכב הזה,שווה לבדוק.

בכל מקרה לא שווה להשקיע את הכסף ביישור שהוא גם מקצר את החיים של ה"דיסקיות".

לא משפצים חלקים מתבלים כמו שלא שמים צמיגים יד שנייה.

פורסם (נערך)
אהלן,

האם זה לא זול מדי? מוסך לא מורשה, סוזוקי סוויפט 2012.

תודה.

הכל שאלה של מה שמים לך? מקורי או תחליפי? אם תחליפי, אז של איזו חברה? סתם לשם השוואה, בקרניבל שלי שמתי לאחרונה דיסקים חדשים מתוצרת סין. זוג דיסקים של פוסטר עלו לי 250 שקלים. התקנתי אותם מאחור ועד כה אני לא מרגיש שום הבדל בינם לבין דיסקים מקוריים, שהיו עולים לי מעל 1000 שקלים. אז בהשוואה לפוסטר, 500 שקלים לא רק שלא זול, זה יקר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי shha
פורסם

לא מבין איך כתוצאה מהרעשים שאתה שומע המוסך מאבחן עיוות בצלחות?!? אין כל כך קשר בין השניים. תתחיל בלאבחן את עובי הצלחת בצואה מקצועית על פי נתוני היצרן. דבר שני עיוות בצלחות גורם ב 99 אחוז לרעידות בזמן בלימה בעיקר במהירות גבוהה. אם אתה לא מרגיש משהו חריג הקשור לזה כניראה שלא קיים שום עיוות. הרעשים שאתה שומע הם לרוב כתוצאה מחוסר גירוז וחוסר ניקוי הפחיות עליהם יושבות רגלי הרפידות. גם מעט פאזה ברפידות יכול בהחלט להעלים לחלוטין את הרעשים. אל תחליף עדיין שום צלחת אלא אם המוסך חותם לך שהרעש יעלם לחלוטין לאחר ההחלפה.

פורסם
לא מבין איך כתוצאה מהרעשים שאתה שומע המוסך מאבחן עיוות בצלחות?!? אין כל כך קשר בין השניים. תתחיל בלאבחן את עובי הצלחת בצואה מקצועית על פי נתוני היצרן. דבר שני עיוות בצלחות גורם ב 99 אחוז לרעידות בזמן בלימה בעיקר במהירות גבוהה. אם אתה לא מרגיש משהו חריג הקשור לזה כניראה שלא קיים שום עיוות. הרעשים שאתה שומע הם לרוב כתוצאה מחוסר גירוז וחוסר ניקוי הפחיות עליהם יושבות רגלי הרפידות. גם מעט פאזה ברפידות יכול בהחלט להעלים לחלוטין את הרעשים. אל תחליף עדיין שום צלחת אלא אם המוסך חותם לך שהרעש יעלם לחלוטין לאחר ההחלפה.

מה אני אמור לעשות, להסביר לאיש המקצוע מה הבעיה באמת? :/

פורסם

אם דברים לא נעשים כמו שצריך אז בהחלט כן! גם לך תדע...יש מצב שהוא יודה לך על זה שלמד משהו חדש. פשוט תבקש ניקוי וגירוז בגריז יעודי ותראה אם קיימת פאזה ברפידות. ממליץ גם לעמוד ולראות שאכן זה מתבצע כמו שצריך.

• תוכן חדש...